Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FT oscp FC Przymorze
3-4-3 Tactiek 532,1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Nicpoń geeft een hoge lob. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Busana begaat een overtreding. Busana krijgt een gele kaart. Bandeira de Mello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luntraru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czerwiński rent richting de bal. Busana is nu in balbezit. Kaszubski onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - FC Przymorze 0:1

8e minuut.
Gobinet passt de bal zonder na te denken. Czerwiński is nu in balbezit. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - FC Przymorze 0:2

10e minuut.
Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh passt de bal zonder na te denken. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski schiet op doel. Locadia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bandeira de Mello neemt de hoekschop. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet speelt de bal door. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Hiệp geeft een lange en hoge pass. Czerwiński kopt de bal weg. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski schiet op doel. Văn Hạnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Locadia bokst de bal weg. Gobinet rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Şıvgın met een snelle inworp. Vandermeer rent richting de bal. Vandermeer geeft de bal voor. Luntraru probeert de bal aan de voet te houden. Fruscio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gobinet kopt de bal weg. Kaszubski is nu in balbezit. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Locadia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - FC Przymorze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 54%, FC Przymorze 46%.
FT oscp - FC Przymorze 0:3

46e minuut.
Melnichuk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Vandermeer de bal onder controle te krijgen. Kaszubski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mindonnet de bal onder controle te krijgen. Melnichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Locadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Vandermeer is nu in balbezit. Gobinet verovert de bal door een tackle van achteren. Gobinet speelt de bal door. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balašević de bal. Balašević geeft een hoge lob. Melnichuk springt en kopt de bal. Locadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

53e minuut.
Busana met een snelle inworp. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Kaszubski heeft problemen om de bal te vangen. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Locadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - FC Przymorze 0:4

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamfirescu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Melnichuk rent richting de bal. Jaramillo Arango begaat een overtreding. Melnichuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balašević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Melnichuk geeft de bal voor. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Clostermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfirescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clostermann. Clostermann krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kramnik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello passt de bal in één keer door. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hiệp de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Csokonay komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nicpoń passt de bal in één keer door. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk rent richting de bal. Melnichuk haalt uit met een fantastische trap. Locadia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Melnichuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk verovert de bal door een tackle van achteren. Melnichuk draait met de bal, schiet en ... Locadia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - FC Przymorze 0:5

84e minuut.
Kaszubski probeert naar een medespeler te passen. Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk verovert de bal door een tackle van achteren. Melnichuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - FC Przymorze 0:6

87e minuut.
Luntraru probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski is nu in balbezit. Melnichuk is nu in balbezit. Melnichuk haalt uit met een fantastische trap. Locadia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - FC Przymorze 0:7

89e minuut.
Juncu controleert de bal met de borst. Kaszubski rent richting de bal. Văn Hạnh maakt een afschuwelijke overtreding. Kaszubski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaszubski kan niet meer verder spelen. Văn Hạnh speelt de bal door. Malarski komt het veld opgelopen. Nicpoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 63%, FC Przymorze 37%.
FT oscp - FC Przymorze 0:7