Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przymorze FT oscp
532,1 Tactiek 3-4-3
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 47
formidabel Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński passt de bal met de wreef. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - FT oscp 1:0

9e minuut.
Mindonnet is nu in balbezit. Francuz verovert de bal door een tackle van achteren. Francuz speelt de bal door. Marthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jaramillo Arango trapt de bal weg van het doel. Gobinet kopt de bal weg. Daar is Kaszubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Juncu passt de bal zonder na te denken. Şıvgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıvgın passt de bal in één keer door. Fruscio is nu in balbezit. Fruscio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nicpoń passt de bal met de wreef. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski passt de bal in één keer door. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Locadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Busana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vandermeer de bal. Nicpoń verovert de bal door een tackle van achteren. Nicpoń geeft een hoge lob. Czerwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Locadia trapt de bal weg van het doel. Filippotis kopt de bal weg. Clostermann heeft problemen om de bal te vangen. Vandermeer onderschept slim de pass. Vandermeer haalt uit met een fantastische trap. Majka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gobinet speelt de bal door. Klungelig pakt Kaszubski de bal. Kaszubski passt de bal zonder na te denken. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel. Locadia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - FT oscp 2:0

38e minuut.
Radliński heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaszubski de bal. Kaszubski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Busana de bal. Marthaler is nu in balbezit. Marthaler passt de bal zonder na te denken. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kaszubski kopt de bal weg. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Văn Hạnh de bal onder controle te krijgen. Locadia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - FT oscp 3:0

43e minuut.
Czerwiński kopt de bal weg. Daar is Kaszubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncu maakt een afschuwelijke overtreding. Juncu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Czerwiński probeert de bal met de borst te controleren. Czerwiński passt de bal met de wreef. Văn Hạnh rent richting de bal. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Locadia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 38%, FT oscp 62%.
FC Przymorze - FT oscp 3:0

49e minuut.
Vandermeer probeert naar een medespeler te passen. Crespi geeft de bal voor. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński geeft de bal voor. Kaszubski is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - FT oscp 4:0

50e minuut.
Daar is Filippotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Francuz passt de bal zonder na te denken. Gobinet speelt de bal door. Czerwiński rent richting de bal. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Locadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Kaszubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszubski passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - FT oscp 5:0

57e minuut.
Zamfirescu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Busana geeft een lange en hoge pass. Kaszubski kopt de bal weg. Klungelig pakt Radliński de bal. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Czerwiński speelt de bal door. Kaszubski speelt de bal door. Şıvgın speelt de bal door. Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Clostermann speelt de bal door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Şıvgın begaat een overtreding. Şıvgın krijgt een gele kaart. Bandeira de Mello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kramnik komt het veld opgelopen. Crespi met een snel genomen vrije trap. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński passt de bal met de wreef. Francuz rent richting de bal. Francuz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello passt de bal zonder na te denken. Czerwiński heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Csokonay komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Francuz geeft een hoge lob. Kaszubski kopt de bal weg. Czerwiński heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński schiet op doel. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - FT oscp 6:0

78e minuut.
Bandeira de Mello geeft een hoge lob. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerwiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerwiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Clostermann rent richting de bal. Csokonay begaat een overtreding. Csokonay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 35%, FT oscp 65%.
FC Przymorze - FT oscp 6:0