Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.135 [del]
  • Stadion: ANFIELD
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2920
liverpool gostale Mrówkojad
liverpool Tactiek nowa taktyka
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 44.9
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski geeft een hoge lob. Ristevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay draait met de bal, schiet en ... Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Davis passt de bal zonder na te denken. Konik geeft de bal voor. Lizarzuay kopt de bal weg. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kántor geeft een hoge lob. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapek maakt een afschuwelijke overtreding. Sapek krijgt een gele kaart. Dejonghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaczmarczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Mrówkojad 0:1

16e minuut.
Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuciel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mathé kopt de bal weg. Subev heeft problemen om de bal te vangen. Dejonghe rent richting de bal. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Żebro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Immersi met een sublieme pass. Coposu geeft de bal voor. Tylak met een sublieme pass. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bojadžić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Straszak de bal onder controle te krijgen. Ristevski met een sublieme pass. Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Żebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dejonghe. Dejonghe krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ghigliani is nu in balbezit. Ghigliani passt de bal in één keer door. Konik heeft problemen om de bal te vangen. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić schiet op doel. Tarnawski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 69%, Mrówkojad 31%.
liverpool gostale - Mrówkojad 0:1

72e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev passt de bal met de wreef. Dejonghe is nu in balbezit. Mathé rent richting de bal. Mathé geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi passt de bal in één keer door. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Mrówkojad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 68%, Mrówkojad 32%.
liverpool gostale - Mrówkojad 0:2