Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przymorze Stettin Garden 2050
532,1 Tactiek 777
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 57.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Begnis rent richting de bal. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel. Majka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 0:1

23e minuut.
Bandeira de Mello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandeira de Mello geeft een hoge lob. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Gierus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 1:1

23e minuut.
Meleşteu speelt de bal door. Klungelig pakt Potouridis de bal. Kaszubski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaszubski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Clostermann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meleşteu raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbaneja zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Majka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 1:2

29e minuut.
Gierus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fischer kopt de bal weg. Clostermann rent richting de bal. Potouridis onderschept slim de pass. Potouridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Czerwiński is nu in balbezit. Gobinet probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski schiet op doel. Gierus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 2:2

37e minuut.
Owsianka kopt de bal weg. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 2:3

42e minuut.
Skręt kopt de bal weg. Gierus speelt de bal door. Francuz kopt de bal weg. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Gierus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 39%, Stettin Garden 2050 61%.
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 2:3

46e minuut.
Melnichuk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Potouridis passt de bal in één keer door. Begnis met een sublieme pass. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... Majka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 2:4

48e minuut.
Skręt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandeira de Mello met de inworp. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru geeft de bal voor. Gierus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melnichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 3:4

55e minuut.
Francuz probeert naar een medespeler te passen. Gobinet rent richting de bal. Gobinet geeft de bal voor. Melnichuk springt en kopt de bal. Gierus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 4:4

57e minuut.
Bandeira de Mello geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobinet rent richting de bal. Gobinet haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka geeft de bal voor. Hiệp kopt de bal weg. Melnichuk rent richting de bal. Melnichuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De Santi speelt de bal door. Clostermann is nu in balbezit. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Majka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 4:5

78e minuut.
Fischer rent richting de bal. Fischer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nicpoń de bal. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Majka bokst de bal weg.

83e minuut.
Potouridis is nu in balbezit. Crespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 4:6

86e minuut.
Urbaneja kopt de bal weg. Daar is Clostermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nicpoń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbaneja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begnis geeft de bal voor. Meleşteu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 53%, Stettin Garden 2050 47%.
FC Przymorze - Stettin Garden 2050 4:6