Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stettin Garden 2050 FC Przymorze
777 Tactiek 532,1
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten excellent
good Passen solid
incredible Verdedigen excellent


2e minuut.
Gobinet rent richting de bal. Gobinet met een sublieme pass. Daar is Bandeira de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello geeft een lange en hoge pass. Czerwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń is nu in balbezit. Begnis met een sublieme pass. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello geeft de bal voor. Czerwiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Savola rent richting de bal. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer is nu in balbezit. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński schiet op doel. Gierus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - FC Przymorze 0:1

29e minuut.
Clostermann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbaneja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begnis geeft een lange en hoge pass. Meleşteu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 55%, FC Przymorze 45%.
Stettin Garden 2050 - FC Przymorze 0:1

53e minuut.
Hiệp speelt de bal door. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski passt de bal met de wreef. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Czerwiński kopt de bal weg. Marthaler is nu in balbezit. Marthaler passt de bal met de wreef. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Gierus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bajer geeft een lange en hoge pass. Meleşteu speelt de bal door. Marthaler met een sublieme pass. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - FC Przymorze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 75%, FC Przymorze 25%.
Stettin Garden 2050 - FC Przymorze 0:2