Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytans FC FT oscp
eXtreme - rev2.0 Tactiek 3-4-3
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 48.6
solide Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Moore passt de bal zonder na te denken. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal zonder na te denken. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Busana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineau met een snelle inworp. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Holban geeft een lange en hoge pass. Kotul kopt de bal weg. Kanderka rent richting de bal. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Šimurina geeft een lange en hoge pass. Kotul rent richting de bal. Kotul passt de bal zonder na te denken. Kanderka rent richting de bal. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Locadia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pineau is nu in balbezit. Pineau passt de bal met de wreef. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FT oscp 1:0

21e minuut.
Filippotis rent richting de bal. Filippotis passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Radliński de bal onder controle te krijgen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Jaramillo Arango geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moore met een snelle inworp. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Šimurina speelt de bal door. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul speelt de bal door. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka draait met de bal, schiet en ... Locadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Šimurina met een sublieme pass. Klungelig pakt Pineau de bal. Pineau passt de bal in één keer door. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FT oscp 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 30%, FT oscp 70%.
Tytans FC - FT oscp 2:0

48e minuut.
Mindonnet is nu in balbezit. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore passt de bal met de wreef. Kanderka rent richting de bal. Kanderka schiet op doel. Locadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Văn Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Kanderka rent richting de bal. Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamfirescu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Stolojan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albuşel de bal. Mindonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Mindonnet speelt de bal door. Zamfirescu is nu in balbezit. Tešić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Fruscio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stolojan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kotul kopt de bal weg. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kramnik komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Šimurina probeert naar een medespeler te passen. Kanderka is nu in balbezit. Radliński is nu in balbezit. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Radliński is nu in balbezit. Radliński speelt de bal door. Şıvgın rent richting de bal. Şıvgın geeft een hoge lob. Zamfirescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Locadia met een sublieme pass. Muziek kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Šimurina kopt de bal weg. Busana heeft problemen om de bal te vangen. Kanderka verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Locadia speelt de bal door. Moore rent richting de bal. Kotul met een sublieme pass. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka draait met de bal, schiet en ... Locadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Moore rent richting de bal. Moore passt de bal in één keer door. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FT oscp 3:0

79e minuut.
Csokonay komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Albuşel onderschept slim de pass. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een hoge lob. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Locadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Moore passt de bal in één keer door. Kanderka rent richting de bal. Kanderka passt de bal zonder na te denken. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Locadia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 40%, FT oscp 60%.
Tytans FC - FT oscp 3:0