Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FT oscp Tytans FC
Jedynka Tactiek eXtreme - rev2.0
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Văn Hạnh geeft een hoge lob. Holban kopt de bal weg. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... Locadia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Vandermeer kopt de bal weg. Daar is Holban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fruscio is nu in balbezit. Fruscio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Tytans FC 1:0

9e minuut.
Juncu is nu in balbezit. Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul speelt de bal door. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka schiet op doel. Locadia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaramillo Arango onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Radliński de bal. Radliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stolojan de bal. Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio draait met de bal, schiet en ... Tešić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel geeft de bal voor. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kotul rent richting de bal. Jaramillo Arango onderschept slim de pass. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FT oscp - Tytans FC 1:1

34e minuut.
Moore is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pineau speelt de bal door. Šimurina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juncu. Juncu krijgt een gele kaart. Šimurina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skierka met een snel genomen vrije trap. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Busana geeft een lange en hoge pass. Daar is Holban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skierka geeft een hoge lob. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 73%, Tytans FC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FT oscp - Tytans FC 1:1

54e minuut.
Šimurina onderschept slim de pass. Šimurina passt de bal met de wreef. Kanderka rent richting de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Pineau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radliński is nu in balbezit. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Jaramillo Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Tytans FC 1:2

59e minuut.
Šimurina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kanderka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul is nu in balbezit. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jaramillo Arango geeft een hoge lob. Daar is Šimurina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimurina passt de bal zonder na te denken. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Tytans FC 1:3

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kramnik komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Šimurina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šimurina passt de bal met de wreef. Kanderka heeft problemen om de bal te vangen. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Tytans FC 1:4

77e minuut.
Csokonay komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Facciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineau speelt de bal door. Kanderka rent richting de bal. Kanderka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Tytans FC 1:5

87e minuut.
Busana geeft een lange en hoge pass. Facciolo kopt de bal weg. Csokonay rent richting de bal. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 64%, Tytans FC 36%.
FT oscp - Tytans FC 1:5