Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheffield Wednesday F.C. liverpool gostale
podst. Tactiek liverpool
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 38.6
average Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Posada met een sublieme pass. Pankoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chkaf naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Kuşçu onderschept slim de pass. Siemian rent richting de bal. Siemian passt de bal in één keer door. Daar is Pankoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pankoke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis probeert naar een medespeler te passen. Kuciel rent richting de bal. Kuciel geeft een hoge lob. Lizarzuay maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzescu bokst de bal weg.

23e minuut.
Posada passt de bal met de wreef. Siemian rent richting de bal. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Pankoke is nu in balbezit. Pankoke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Kuciel met de inworp. Siemian rent richting de bal. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sapek rent richting de bal. Sapek passt de bal in één keer door. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Leskó speelt de bal door. Kuşçu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coposu. Coposu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Żebro speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Siemian verovert de bal door een tackle van achteren. Siemian haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bosanac geeft de bal voor. Klungelig pakt Ylänen de bal. Pankoke rent richting de bal. Kuşçu rent richting de bal. Kuşçu draait met de bal, schiet en ... Tarnawski bokst de bal weg. Pankoke is nu in balbezit. Pankoke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 58%, liverpool gostale 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheffield Wednesday F.C. - liverpool gostale 0:0

77e minuut.
Sapek kopt de bal weg. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Coposu geeft de bal voor. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Posada onderschept slim de pass. Posada geeft een lange en hoge pass. Ylänen rent richting de bal. Pankoke onderschept slim de pass. Pankoke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Leskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskó geeft de bal voor. Ylänen heeft problemen om de bal te vangen. Pankoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankoke schiet op doel. Tarnawski bokst de bal weg.

88e minuut.
Tenu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lizarzuay de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosanac. Bosanac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 56%, liverpool gostale 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheffield Wednesday F.C. - liverpool gostale 0:0