Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pekaes Mrówkojad
rondel Tactiek nowa taktyka
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 41.9
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen zwak


4e minuut.
Lipka passt de bal met de wreef. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak passt de bal in één keer door. Capra rent richting de bal. Capra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Danilović speelt de bal door. Frączczak is nu in balbezit. Schultz begaat een overtreding. Frączczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Frączczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Danilović de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaczmarczyk. Danilović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anh Bảo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frączczak krijgt zijn hoofd ertegen. Schultz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kaczmarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra onderschept slim de pass. Capra passt de bal met de wreef. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Mathé met een snelle inworp. Śmiecikowski rent richting de bal. Gitsis onderschept slim de pass. Gitsis draait met de bal, schiet en ... Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Danilović geeft een hoge lob. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak schiet op doel. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Mrówkojad 1:0

13e minuut.
Daar is Cornalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomirescu zal de hoekschop nemen. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Danilović met een snelle inworp. Frączczak is nu in balbezit. Kaczmarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaczmarczyk krijgt een gele kaart. Frączczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Capra neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Mrówkojad 2:0

28e minuut.
Woźniakowski geeft een hoge lob. Danilović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mathé. Mathé krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Savaşçı geeft de bal voor. Inworp. Danilović met een snelle inworp. Klungelig pakt Frączczak de bal. Frączczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ristevski probeert naar een medespeler te passen. Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka maakt een afschuwelijke overtreding. Lipka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Tima raakt geblesseerd tijdens het duel. Ristevski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gitsis kopt de bal weg. Subev met een sublieme pass. Tima is nu in balbezit. Tima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo passt de bal zonder na te denken. Capra speelt de bal door. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragomirescu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Mrówkojad 3:0

39e minuut.
Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft de bal voor. Frączczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra passt de bal in één keer door. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pekaes 43%, Mrówkojad 57%.
KS Pekaes - Mrówkojad 3:0

48e minuut.
Śmiecikowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaczmarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathé rent richting de bal. Mathé geeft een lange en hoge pass. Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mathé geeft een hoge lob. Subev kopt de bal weg. Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tima draait met de bal, schiet en ... Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Mrówkojad 3:1

56e minuut.
Kaczmarczyk is nu in balbezit. Kaczmarczyk passt de bal in één keer door. Subev met een sublieme pass. Gitsis rent richting de bal. Gitsis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cornalba speelt de bal door. Immersi rent richting de bal. Dragomirescu begaat een overtreding. Dragomirescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé passt de bal zonder na te denken. Gitsis rent richting de bal. Gitsis draait met de bal, schiet en ... Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pekaes 55%, Mrówkojad 45%.
KS Pekaes - Mrówkojad 3:1