Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrówkojad KS Pekaes
nowa taktyka Tactiek rondel
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ghigliani passt de bal in één keer door. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak passt de bal zonder na te denken. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Capra passt de bal zonder na te denken. Frączczak rent richting de bal. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kántor de bal onder controle te krijgen. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - KS Pekaes 0:1

17e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Danilović speelt de bal door. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Mathé met een snelle inworp. Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe onderschept slim de pass. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Szynalewski geeft de bal voor. Capra probeert naar een medespeler te passen. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak draait met de bal, schiet en ... Kántor probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kaczmarczyk probeert naar een medespeler te passen. Mathé is nu in balbezit. Mathé passt de bal zonder na te denken. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe haalt uit met een fantastische trap. Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woźniakowski is nu in balbezit. Gitsis onderschept slim de pass. Gitsis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Dejonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejonghe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mrówkojad - KS Pekaes 1:1

42e minuut.
Gitsis heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan rent richting de bal. Woźniakowski controleert de bal met de borst. Gitsis is nu in balbezit. Gitsis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 60%, KS Pekaes 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mrówkojad - KS Pekaes 1:1

48e minuut.
Jova maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Capra kopt de bal weg. Klungelig pakt Kántor de bal. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kaczmarczyk onderschept slim de pass. Kaczmarczyk probeert naar een medespeler te passen. Dejonghe rent richting de bal. Klungelig pakt Dejonghe de bal. Dejonghe haalt uit met een fantastische trap. Przygocki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ristevski passt de bal zonder na te denken. Szynalewski geeft een lange en hoge pass. Gitsis rent richting de bal. Gitsis haalt uit met een fantastische trap. Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - KS Pekaes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 51%, KS Pekaes 49%.
Mrówkojad - KS Pekaes 2:1