Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytans FC KS Pekaes
eXtreme - rev2.0 Tactiek rondel
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Kotul onderschept slim de pass. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka draait met de bal, schiet en ... Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - KS Pekaes 1:0

9e minuut.
Lipka rent richting de bal. Šimurina onderschept slim de pass. Šimurina probeert naar een medespeler te passen. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Facciolo is nu in balbezit. Facciolo passt de bal in één keer door. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka schiet op doel. Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - KS Pekaes 2:0

23e minuut.
Anh Bảo kan de bal niet met de borst controleren. Lipka speelt de bal door. Pineau is nu in balbezit. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Frączczak is nu in balbezit. Albuşel begaat een overtreding. Frączczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danilović met een snel genomen vrije trap. Frączczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Danilović passt de bal in één keer door. Skierka speelt de bal door. Danilović geeft een hoge lob. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 38%, KS Pekaes 62%.
Tytans FC - KS Pekaes 2:0

47e minuut.
Pineau is nu in balbezit. Pineau met een sublieme pass. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka schiet op doel. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineau met de inworp. Jova is nu in balbezit. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kotul rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - KS Pekaes 3:0

62e minuut.
Albuşel rent richting de bal. Albuşel geeft een hoge lob. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - KS Pekaes 4:0

64e minuut.
Pineau is nu in balbezit. Pineau passt de bal met de wreef. Kanderka heeft problemen om de bal te vangen. Kanderka schiet op doel. Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Facciolo kopt de bal weg. Pineau heeft problemen om de bal te vangen. Jova begaat een overtreding. Jova krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Jova geeft een hoge lob. Inworp. Pineau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Stolojan rent richting de bal. Stolojan geeft een hoge lob. Kanderka heeft problemen om de bal te vangen. Kanderka schiet op doel. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - KS Pekaes 5:0

84e minuut.
Dragomirescu geeft een hoge lob. Skierka speelt de bal door. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragomirescu kopt de bal weg. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Przygocki bokst de bal weg. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Pineau geeft een lange en hoge pass. Przygocki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 33%, KS Pekaes 67%.
Tytans FC - KS Pekaes 5:0