Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:28
  • Competitiewedstrijd: Liga V.135 [del]
  • Stadion: ANFIELD
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8989
liverpool gostale FC Przymorze
liverpool Tactiek 532,1
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kuciel passt de bal in één keer door. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Clostermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tarnawski met een sublieme pass. Gobinet kopt de bal weg. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński rent richting de bal. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Francuz is nu in balbezit. Francuz geeft een lange en hoge pass. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Melnichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bandeira de Mello zal de hoekschop nemen. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Luntraru onderschept slim de pass. Golak rent richting de bal. Luntraru onderschept slim de pass. Luntraru geeft een hoge lob. Melnichuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Golak geeft een hoge lob. Clostermann kopt de bal weg. Francuz speelt de bal door. Klungelig pakt Melnichuk de bal. Melnichuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nicpoń geeft een hoge lob. Czerwiński kopt de bal weg. Melnichuk rent richting de bal. Melnichuk haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - FC Przymorze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 66%, FC Przymorze 34%.
liverpool gostale - FC Przymorze 0:1

53e minuut.
Gobinet kopt de bal weg. Bandeira de Mello rent richting de bal. Konik is nu in balbezit. Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Bandeira de Mello geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melnichuk springt en kopt de bal. Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuciel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luntraru speelt de bal door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Clostermann is nu in balbezit. Clostermann geeft de bal voor. Żebro kopt de bal weg. Francuz rent richting de bal. Francuz geeft een hoge lob. Tarnawski bokst de bal weg. Daar is Chkaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - FC Przymorze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 72%, FC Przymorze 28%.
liverpool gostale - FC Przymorze 0:2