Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheffield Wednesday F.C. Stettin Garden 2050
podst. Tactiek 777
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
29.5 gemiddelde waardering 59
weak Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen formidable


3e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Poeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbaneja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urbaneja met een snel genomen vrije trap. Potouridis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Šestakovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:1

3e minuut.
Daar is Falardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Begnis is nu in balbezit. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis verovert de bal door een tackle van achteren. Begnis geeft de bal voor. Meleşteu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Šestakovas trapt de bal weg van het doel. De Santi controleert de bal met de borst. De Santi probeert naar een medespeler te passen. Potouridis probeert de bal met de borst te controleren. Potouridis schiet op doel. Šestakovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Begnis is nu in balbezit. Begnis passt de bal zonder na te denken. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Šestakovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:2

11e minuut.
Potouridis passt de bal in één keer door. De Santi speelt de bal door. Falardo probeert de bal aan de voet te houden. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Bajer de bal onder controle te krijgen. Eidery rent richting de bal. Eidery geeft een hoge lob. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šestakovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Siemian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fischer onderschept slim de pass. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer met een sublieme pass. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:3

29e minuut.
Begnis geeft de bal voor. Meleşteu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuşçu de bal. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zékány bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santi onderschept slim de pass. De Santi passt de bal in één keer door. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Begnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tavacı de bal onder controle te krijgen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bajer rent richting de bal. Begnis rent richting de bal. Begnis passt de bal zonder na te denken. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fischer passt de bal met de wreef. Potouridis rent richting de bal. Siemian is nu in balbezit. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Begnis kopt de bal weg. Fischer rent richting de bal. Fischer passt de bal met de wreef. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. Šestakovas bokst de bal weg.

41e minuut.
Gierus probeert naar een medespeler te passen. Begnis is nu in balbezit. Begnis passt de bal met de wreef. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... Šestakovas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbaneja zal de hoekschop nemen. Potouridis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 67%, Stettin Garden 2050 33%.
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:4

47e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja passt de bal in één keer door. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Šestakovas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Falardo heeft problemen om de bal te vangen. Begnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis passt de bal zonder na te denken. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Šestakovas bokst de bal weg. Potouridis kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Tavacı is nu in balbezit. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu speelt de bal door. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kuşçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šestakovas bokst de bal weg.

51e minuut.
Kuşçu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbaneja met de inworp. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Savola verovert de bal door een tackle van achteren. Savola passt de bal in één keer door. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Fischer geeft een lange en hoge pass. Meleşteu kopt de bal weg. Potouridis rent richting de bal. Potouridis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuşçu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fischer zal de hoekschop nemen. Meleşteu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:5

63e minuut.
Kuşçu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Begnis geeft een hoge lob. Meleşteu rent richting de bal. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Šestakovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Begnis onderschept slim de pass. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Šestakovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:6

67e minuut.
Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Urbaneja passt de bal in één keer door. Fischer is nu in balbezit. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De Santi onderschept slim de pass. De Santi speelt de bal door. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel. Šestakovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:7

71e minuut.
Poudal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falardo de bal. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Šestakovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De Santi onderschept slim de pass. Fischer is nu in balbezit. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Begnis met een snelle inworp. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasuda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yasuda krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu passt de bal met de wreef. Urbaneja is nu in balbezit. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Šestakovas bokst de bal weg. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:8

90e minuut.
Tavacı met een sublieme pass. Yasuda rent richting de bal. Yasuda geeft een hoge lob. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Šestakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 73%, Stettin Garden 2050 27%.
Sheffield Wednesday F.C. - Stettin Garden 2050 0:8