Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stettin Garden 2050 Sheffield Wednesday F.C.
777 Tactiek podst.
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 41.4
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen solide


8e minuut.
Hristolov verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu met een sublieme pass. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 1:0

12e minuut.
Fischer met een sublieme pass. Siemian rent richting de bal. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Potouridis passt de bal met de wreef. Kök bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer geeft de bal voor. Meleşteu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Begnis geeft een hoge lob. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 2:0

20e minuut.
Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Urbaneja passt de bal met de wreef. Siemian is nu in balbezit. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Fabicki kopt de bal weg. Falardo rent richting de bal. Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer geeft een hoge lob. Potouridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Meleşteu passt de bal met de wreef. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hristolov krijgt een gele kaart. Potouridis raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbaneja neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 3:0

29e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki is nu in balbezit. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel. Buzescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 4:0

32e minuut.
Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian geeft een hoge lob. Potouridis speelt de bal door. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Skręt geeft de bal voor. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu passt de bal in één keer door. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 33%, Sheffield Wednesday F.C. 67%.
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 4:0

47e minuut.
Begnis geeft een hoge lob. Potouridis is nu in balbezit. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 5:0

50e minuut.
Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis met een sublieme pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Buzescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pankoke met een sublieme pass. De Santi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santi geeft een hoge lob. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Potouridis is nu in balbezit. Potouridis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fabicki de bal onder controle te krijgen. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 6:0

65e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja passt de bal in één keer door. Potouridis met een sublieme pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een lange en hoge pass. Meleşteu kopt de bal weg. Potouridis rent richting de bal. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De Santi verovert de bal door een tackle van achteren. De Santi geeft een hoge lob. Hristolov heeft problemen om de bal te vangen. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Savola geeft de bal voor. Fabicki kopt de bal weg. Begnis geeft een lange en hoge pass. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Potouridis rent richting de bal. Potouridis probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 7:0

85e minuut.
Kök heeft problemen om de bal te vangen. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu speelt de bal door. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Buzescu bokst de bal weg.

90e minuut.
Meleşteu passt de bal in één keer door. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja schiet op doel. Buzescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 30%, Sheffield Wednesday F.C. 70%.
Stettin Garden 2050 - Sheffield Wednesday F.C. 8:0