Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrówkojad FT oscp
nowa taktyka Tactiek Jedynka
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 47.9
good Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Mindonnet met de inworp. Vandermeer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subev. Vandermeer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Văn Hạnh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio onderschept slim de pass. Ristevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ristevski krijgt een gele kaart. Fruscio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zamfirescu komt het veld opgelopen. Văn Hạnh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Filippotis krijgt zijn hoofd ertegen. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FT oscp 0:1

16e minuut.
Subev is nu in balbezit. Subev passt de bal met de wreef. Văn Hạnh met een sublieme pass. Gitsis rent richting de bal. Gitsis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cornalba is nu in balbezit. Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın probeert naar een medespeler te passen. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis schiet op doel. Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Cypryjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypryjak passt de bal in één keer door. Subev speelt de bal door. Gitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 60%, FT oscp 40%.
Mrówkojad - FT oscp 0:1

52e minuut.
Radliński geeft een hoge lob. Ristevski kopt de bal weg. Văn Hạnh probeert de bal aan de voet te houden. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak schiet op doel. Locadia bokst de bal weg. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Savaşçı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mindonnet met een snelle inworp. Savaşçı met een sublieme pass. Mindonnet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vandermeer onderschept slim de pass. Vandermeer met een sublieme pass. Filippotis rent richting de bal. Filippotis schiet op doel. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FT oscp 0:2

66e minuut.
Kramnik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ristevski geeft een hoge lob. Daar is Văn Hạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Văn Hạnh de bal onder controle te krijgen. Locadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csokonay komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Jaramillo Arango probeert naar een medespeler te passen. Vandermeer probeert naar een medespeler te passen. Juncu speelt de bal door. Csokonay rent richting de bal. Csokonay geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 44%, FT oscp 56%.
Mrówkojad - FT oscp 0:2