Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FT oscp Mrówkojad
Jedynka Tactiek nowa taktyka
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen average


13e minuut.
Busana geeft een hoge lob. Juncu geeft een lange en hoge pass. Filippotis rent richting de bal. Filippotis draait met de bal, schiet en ... Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Mrówkojad 1:0

17e minuut.
Immersi geeft de bal voor. Vandermeer met een sublieme pass. Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın geeft een lange en hoge pass. Fruscio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Busana geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczyk speelt de bal door. Radliński heeft problemen om de bal te vangen. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak schiet op doel. Locadia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Filippotis heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarczyk met een sublieme pass. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak schiet op doel. Locadia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FT oscp - Mrówkojad 1:1

38e minuut.
Vandermeer passt de bal met de wreef. Fruscio rent richting de bal. Kántor is nu in balbezit. Fruscio onderschept slim de pass. Fruscio draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Mrówkojad 2:1

44e minuut.
Mathé passt de bal met de wreef. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev met een sublieme pass. Daar is Gitsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gitsis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 52%, Mrówkojad 48%.
FT oscp - Mrówkojad 2:1

54e minuut.
Jaramillo Arango passt de bal in één keer door. Ristevski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandermeer. Vandermeer krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi geeft een lange en hoge pass. Mathé kopt de bal weg. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Kramnik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Schultz heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarczyk rent richting de bal. Filippotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filippotis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Doeltrap. Csokonay komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ristevski passt de bal in één keer door. Subev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gitsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gitsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FT oscp - Mrówkojad 2:2

85e minuut.
Cornalba kopt de bal weg. Daar is Kaczmarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaczmarczyk de bal onder controle te krijgen. Paal! Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Csokonay geeft de bal voor. Vandermeer controleert de bal met de borst. Filippotis rent richting de bal. Filippotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Mrówkojad 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 50%, Mrówkojad 50%.
FT oscp - Mrówkojad 3:2