Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przymorze KS Pekaes
532,1 Tactiek rondel
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 48.3
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Anh Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Bảo speelt de bal door. Danilović is nu in balbezit. Frączczak rent richting de bal. Frączczak draait met de bal, schiet en ... Majka bokst de bal weg.

7e minuut.
Czerwiński is nu in balbezit. Woźniakowski onderschept slim de pass. Met opzet legt Francuz zijn tegenspeler op de grond. Francuz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Woźniakowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandeira de Mello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melnichuk rent richting de bal. Melnichuk draait met de bal, schiet en ... Przygocki bokst de bal weg.

10e minuut.
Przygocki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gobinet kopt de bal weg. Luntraru geeft een hoge lob. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel. Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lipka geeft een hoge lob. Frączczak kopt de bal weg. Nicpoń kan de bal niet met de borst controleren. Capra rent richting de bal. Capra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Danilović passt de bal zonder na te denken. Hiệp rent richting de bal. Frączczak begaat een overtreding. Frączczak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nicpoń verovert de bal door een tackle van achteren. Nicpoń passt de bal zonder na te denken. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gobinet verovert de bal door een tackle van achteren. Gobinet speelt de bal door. Melnichuk is nu in balbezit. Melnichuk schiet op doel. Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - KS Pekaes 1:0

31e minuut.
Luntraru geeft een lange en hoge pass. Śmiecikowski heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - KS Pekaes 2:0

33e minuut.
Gobinet passt de bal zonder na te denken. Melnichuk rent richting de bal. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - KS Pekaes 3:0

40e minuut.
Jova geeft een lange en hoge pass. Melnichuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jova speelt de bal door. Daar is Melnichuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melnichuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Woźniakowski passt de bal zonder na te denken. Melnichuk is nu in balbezit. Melnichuk geeft de bal voor. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - KS Pekaes 4:0

44e minuut.
Crespi rent richting de bal. Crespi geeft een lange en hoge pass. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński schiet op doel. Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - KS Pekaes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 50%, KS Pekaes 50%.
FC Przymorze - KS Pekaes 5:0

66e minuut.
Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz passt de bal zonder na te denken. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet verovert de bal door een tackle van achteren. Gobinet schiet op doel. Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Gobinet met een sublieme pass. Śmiecikowski is nu in balbezit. Melnichuk begaat een overtreding. Melnichuk krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Śmiecikowski geeft een hoge lob. Melnichuk heeft problemen om de bal te vangen. Melnichuk draait met de bal, schiet en ... Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Clostermann geeft een hoge lob. Śmiecikowski rent richting de bal. Francuz geeft een hoge lob. Melnichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk draait met de bal, schiet en ... Przygocki bokst de bal weg. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 35%, KS Pekaes 65%.
FC Przymorze - KS Pekaes 5:0