Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytans FC liverpool gostale
eXtreme - rev2.0 Tactiek liverpool
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 41.3
good Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Šimurina onderschept slim de pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimurina verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Šimurina passt de bal in één keer door. Kanderka is nu in balbezit. Šimurina speelt de bal door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - liverpool gostale 1:0

10e minuut.
Golak passt de bal zonder na te denken. Daar is Kanderka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Inworp. Moore met de inworp. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Skierka verovert de bal door een tackle van achteren. Skierka passt de bal in één keer door. Davis rent richting de bal. Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul draait met de bal, schiet en ... Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Sapek rent richting de bal. Sapek geeft een hoge lob. Lizarzuay rent richting de bal. Lizarzuay schiet op doel. Tešić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šimurina probeert naar een medespeler te passen. Pineau is nu in balbezit. Pineau passt de bal zonder na te denken. Kanderka rent richting de bal. Kanderka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Pineau met een snelle inworp. Kanderka heeft problemen om de bal te vangen. Davis onderschept slim de pass. Davis probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stolojan kopt de bal weg. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimurina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimurina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 25%, liverpool gostale 75%.
Tytans FC - liverpool gostale 1:0

52e minuut.
Pineau is nu in balbezit. Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuciel met de inworp. Davis geeft een lange en hoge pass. Tešić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kotul rent richting de bal. Kotul passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ylänen de bal. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - liverpool gostale 2:0

76e minuut.
Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ylänen de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Šimurina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimurina met een sublieme pass. Skierka speelt de bal door. Kotul is nu in balbezit. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kanderka verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka passt de bal in één keer door. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 25%, liverpool gostale 75%.
Tytans FC - liverpool gostale 2:0