Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FT oscp Sheffield Wednesday F.C.
3-4-3 Tactiek podst.
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 38
excellent Schieten weak
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şıvgın neemt de hoekschop. Daar is Zamfirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfirescu haalt uit met een fantastische trap. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Sheffield Wednesday F.C. 1:0

18e minuut.
Văn Hạnh geeft een hoge lob. Neacşu heeft problemen om de bal te vangen. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis draait met de bal, schiet en ... Buzescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Sheffield Wednesday F.C. 2:0

22e minuut.
Yasuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippotis verovert de bal door een tackle van achteren. Vandermeer met een sublieme pass. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Radliński rent richting de bal. Radliński met een sublieme pass. Siemian rent richting de bal. Zamfirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfirescu draait met de bal, schiet en ... Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pankoke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mindonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filippotis rent richting de bal. Filippotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Radliński kopt de bal weg. Vandermeer rent richting de bal. Vandermeer passt de bal in één keer door. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Şıvgın met een sublieme pass. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft de bal voor. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Văn Hạnh de bal. Poudal is nu in balbezit. Poudal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Buzescu met een sublieme pass. Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet speelt de bal door. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippotis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Leskó geeft een hoge lob. Inworp. Radliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandermeer heeft problemen om de bal te vangen. Vandermeer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın passt de bal met de wreef. Zamfirescu rent richting de bal. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis schiet op doel. Buzescu bokst de bal weg. Pankoke heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Filippotis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Sheffield Wednesday F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 37%, Sheffield Wednesday F.C. 63%.
FT oscp - Sheffield Wednesday F.C. 3:0

53e minuut.
Radliński geeft de bal voor. Daar is Pankoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippotis rent richting de bal. Filippotis draait met de bal, schiet en ... Buzescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pankoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankoke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaramillo Arango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mindonnet geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu rent richting de bal. Şıvgın verovert de bal door een tackle van achteren. Şıvgın haalt uit met een fantastische trap. Buzescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Sheffield Wednesday F.C. 4:0

66e minuut.
Vandermeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. Filippotis verovert de bal door een tackle van achteren. Filippotis schiet op doel. Buzescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - Sheffield Wednesday F.C. 5:0

71e minuut.
Zamfirescu haalt uit met een fantastische trap. Neacşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mindonnet zal de hoekschop nemen. Filippotis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Vandermeer speelt de bal door. Şıvgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıvgın speelt de bal door. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu draait met de bal, schiet en ... Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 42%, Sheffield Wednesday F.C. 58%.
FT oscp - Sheffield Wednesday F.C. 5:0