Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheffield Wednesday F.C. FT oscp
podst. Tactiek 3-4-3
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 47.8
average Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Pankoke rent richting de bal. Busana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankoke onderschept slim de pass. Pankoke schiet op doel. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FT oscp 1:0

7e minuut.
Jaramillo Arango geeft een hoge lob. Daar is Posada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radliński speelt de bal door. Fruscio is nu in balbezit. Fruscio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kuşçu is nu in balbezit. Văn Hạnh onderschept slim de pass. Pankoke verovert de bal door een tackle van achteren. Pankoke draait met de bal, schiet en ... Locadia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FT oscp 2:0

21e minuut.
Şıvgın met een sublieme pass. Fruscio is nu in balbezit. Fruscio passt de bal zonder na te denken. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippotis draait met de bal, schiet en ... Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Fruscio heeft problemen om de bal te vangen. Fruscio met een sublieme pass. Gyurcsányi speelt de bal door. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis draait met de bal, schiet en ... Buzescu bokst de bal weg.

27e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Leskó is nu in balbezit. Leskó met een sublieme pass. Kuşçu rent richting de bal. Kuşçu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Şıvgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki onderschept slim de pass. Fabicki geeft een hoge lob. Mindonnet heeft problemen om de bal te vangen. Leskó geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Busana geeft de bal voor. Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio probeert naar een medespeler te passen. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Filippotis kopt de bal weg. Daar is Siemian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio haalt uit met een fantastische trap. Buzescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FT oscp 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 64%, FT oscp 36%.
Sheffield Wednesday F.C. - FT oscp 2:1

46e minuut.
Vandermeer met een sublieme pass. Jaramillo Arango rent richting de bal. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuşçu onderschept slim de pass. Kuşçu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FT oscp 3:1

48e minuut.
Juncu speelt de bal door. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippotis passt de bal in één keer door. Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio haalt uit met een fantastische trap. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Şıvgın rent richting de bal. Şıvgın geeft een lange en hoge pass. Buzescu met een sublieme pass. Văn Hạnh rent richting de bal. Văn Hạnh geeft een hoge lob. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Zamfirescu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gyurcsányi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mindonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Kramnik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Juncu probeert naar een medespeler te passen. Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet passt de bal in één keer door. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik schiet op doel. Buzescu bokst de bal weg.

71e minuut.
Busana rent richting de bal. Radliński is nu in balbezit. Radliński passt de bal met de wreef. Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın geeft de bal voor. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamfirescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FT oscp 3:2

75e minuut.
Doeltrap. Csokonay komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vandermeer is nu in balbezit. Vandermeer probeert naar een medespeler te passen. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vandermeer met een sublieme pass. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik probeert naar een medespeler te passen. Zamfirescu rent richting de bal. Zamfirescu schiet op doel. Buzescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zékány geeft een hoge lob. Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay geeft een lange en hoge pass. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu schiet op doel. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 60%, FT oscp 40%.
Sheffield Wednesday F.C. - FT oscp 3:2