Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stettin Garden 2050 Mrówkojad
777 Tactiek nowa taktyka
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 43.9
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı onderschept slim de pass. Savaşçı speelt de bal door. Daar is Meleşteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Meleşteu is nu in balbezit. Potouridis rent richting de bal. Potouridis speelt de bal door. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Subev probeert naar een medespeler te passen. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal zonder na te denken. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. Tylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De Santi verovert de bal door een tackle van achteren. De Santi geeft een lange en hoge pass. Potouridis kopt de bal weg. Klungelig pakt Meleşteu de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mathé probeert de bal met de borst te controleren. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Meleşteu de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De Santi verovert de bal door een tackle van achteren. De Santi geeft een lange en hoge pass. Potouridis is nu in balbezit. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cornalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Savola is nu in balbezit. Immersi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fischer met een snel genomen vrije trap. Potouridis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Urbaneja met een sublieme pass. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mathé passt de bal in één keer door. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Santi zijn tegenspeler op de grond. De Santi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fischer geeft een hoge lob. Savaşçı kopt de bal weg. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Begnis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fischer de bal. Fischer passt de bal zonder na te denken. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tylak trapt de bal weg van het doel. Subev kopt de bal weg. Daar is Owsianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cornalba speelt de bal door. Klungelig pakt Ristevski de bal. Fischer speelt de bal door. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Savola met een sublieme pass. Begnis met een sublieme pass. Potouridis heeft problemen om de bal te vangen. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Savola onderschept slim de pass. Savola passt de bal met de wreef. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 40%, Mrówkojad 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 0:0

46e minuut.
Schultz geeft een lange en hoge pass. Begnis met een sublieme pass. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 1:0

48e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urbaneja raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbaneja legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 2:0

49e minuut.
Savola verovert de bal door een tackle van achteren. Savola geeft een hoge lob. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 3:0

52e minuut.
Begnis onderschept slim de pass. Begnis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Meleşteu de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 4:0

54e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schultz de bal. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De Santi geeft een hoge lob. Buitenspel voor Meleşteu. Goede buitenspelval van de verdediging. Kaczmarczyk neemt vlug de vrije trap. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak schiet op doel. Gierus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gitsis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 4:1

60e minuut.
Fischer rent richting de bal. Fischer geeft een hoge lob. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 5:1

63e minuut.
Kaczmarczyk rent richting de bal. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schultz. Meleşteu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbaneja wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 6:1

71e minuut.
Savola geeft de bal voor. Meleşteu kopt de bal weg. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 7:1

83e minuut.
Cypryjak rent richting de bal. Begnis onderschept slim de pass. Begnis met een sublieme pass. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer geeft een hoge lob. Meleşteu kopt de bal weg. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Meleşteu de bal. Savaşçı rent richting de bal. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja schiet op doel. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 43%, Mrówkojad 57%.
Stettin Garden 2050 - Mrówkojad 8:1