Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrówkojad Stettin Garden 2050
nowa taktyka Tactiek 777
55% Balbezit 45%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.7 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen outstanding


14e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja passt de bal in één keer door. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Stettin Garden 2050 0:1

15e minuut.
Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Begnis geeft een lange en hoge pass. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gitsis rent richting de bal. Skręt onderschept slim de pass. Skręt speelt de bal door. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Potouridis met een sublieme pass. Meleşteu speelt de bal door. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Schultz is nu in balbezit. Schultz geeft een hoge lob. Inworp. Urbaneja met een snelle inworp. Begnis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Potouridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristevski verovert de bal door een tackle van achteren. Ristevski met een sublieme pass. Fischer is nu in balbezit. Fischer draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gitsis rent richting de bal. Fischer onderschept slim de pass. Fischer met een sublieme pass. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Tylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 60%, Stettin Garden 2050 40%.
Mrówkojad - Stettin Garden 2050 0:1

56e minuut.
Mathé rent richting de bal. Begnis onderschept slim de pass. Begnis met een sublieme pass. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fischer probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu speelt de bal door. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Stettin Garden 2050 0:2

72e minuut.
Schultz geeft een hoge lob. Daar is Subev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarczyk rent richting de bal. Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tylak met een sublieme pass. Begnis geeft een hoge lob. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja schiet op doel. Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cornalba de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Stettin Garden 2050 0:3

87e minuut.
Urbaneja met de inworp. Begnis rent richting de bal. Begnis geeft een lange en hoge pass. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis schiet op doel. Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 66%, Stettin Garden 2050 34%.
Mrówkojad - Stettin Garden 2050 0:3