Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stettin Garden 2050 KS Pekaes
777 Tactiek rondel
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen goed


2e minuut.
Buitenspel voor Potouridis. Goede buitenspelval van de verdediging. Bolovan neemt vlug de vrije trap. Skręt kan de bal niet met de borst controleren. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fischer passt de bal zonder na te denken. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu geeft een hoge lob. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel. Przygocki bokst de bal weg.

11e minuut.
Fischer onderschept slim de pass. Fischer passt de bal in één keer door. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 1:0

15e minuut.
Capra met een sublieme pass. Danilović is nu in balbezit. Danilović probeert naar een medespeler te passen. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. Meleşteu kopt de bal weg. Potouridis rent richting de bal. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 2:0

32e minuut.
Begnis geeft de bal voor. Daar is Śmiecikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer rent richting de bal. Fischer geeft een lange en hoge pass. Meleşteu krijgt zijn hoofd ertegen. Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu geeft de bal voor. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis schiet op doel. Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 3:0

44e minuut.
Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Danilović rent richting de bal. Danilović passt de bal zonder na te denken. Capra is nu in balbezit. Capra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 50%, KS Pekaes 50%.
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 3:0

54e minuut.
Dragomirescu met een snelle inworp. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urbaneja de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 4:0

59e minuut.
Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja passt de bal in één keer door. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przygocki trapt de bal weg. Fischer geeft een lange en hoge pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel. Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Meleşteu controleert de bal met de borst. Bolovan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meleşteu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potouridis neemt de penalty, wat een uithaal! Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 5:0

64e minuut.
Begnis geeft een hoge lob. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbaneja neemt de hoekschop. Potouridis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 6:0

69e minuut.
Śmiecikowski kopt de bal weg. Begnis is nu in balbezit. Begnis geeft een hoge lob. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 7:0

77e minuut.
Owsianka heeft problemen om de bal te vangen. Capra met een sublieme pass. Skręt onderschept slim de pass. Fischer rent richting de bal. Fischer haalt uit met een fantastische trap. Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fischer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis schiet op doel. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 8:0

83e minuut.
Anh Bảo met een sublieme pass. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 37%, KS Pekaes 63%.
Stettin Garden 2050 - KS Pekaes 9:0