Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheffield Wednesday F.C. Tytans FC
podst. Tactiek eXtreme - rev2.0
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Skierka probeert naar een medespeler te passen. Pineau rent richting de bal. Pineau met een sublieme pass. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Yasuda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moore met een snelle inworp. Šimurina rent richting de bal. Šimurina geeft de bal voor. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Buzescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Facciolo controleert de bal met de borst. Facciolo probeert naar een medespeler te passen. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Siemian is nu in balbezit. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka passt de bal zonder na te denken. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pineau geeft een hoge lob. Fabicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Tavacı de bal. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pankoke controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stolojan neemt vlug de vrije trap. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:1

38e minuut.
Leskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineau passt de bal in één keer door. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 74%, Tytans FC 26%.
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:2

49e minuut.
Pineau probeert naar een medespeler te passen. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka passt de bal met de wreef. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul speelt de bal door. Neacşu is nu in balbezit. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Moore geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul speelt de bal door. Klungelig pakt Kanderka de bal. Kanderka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:3

57e minuut.
Tavacı passt de bal in één keer door. Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal in één keer door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:4

59e minuut.
Stolojan geeft een hoge lob. Daar is Šimurina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanderka met een sublieme pass. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Moore geeft een lange en hoge pass. Šimurina speelt de bal door. Pineau met een sublieme pass. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Yasuda geeft de bal voor. Skierka kopt de bal weg. Yasuda heeft problemen om de bal te vangen. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Skierka rent richting de bal. Skierka geeft de bal voor. Daar is Kanderka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanderka draait met de bal, schiet en ... Buzescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:5

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šimurina geeft de bal voor. Kanderka rent richting de bal. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:6

88e minuut.
Šimurina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kanderka de bal. Kanderka met een sublieme pass. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 79%, Tytans FC 21%.
Sheffield Wednesday F.C. - Tytans FC 0:6