Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrówkojad FC Przymorze
nowa taktyka Tactiek 532,1
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Daar is Francuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francuz passt de bal met de wreef. Czerwiński is nu in balbezit. Marthaler rent richting de bal. Marthaler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Subev is nu in balbezit. Nicpoń verovert de bal door een tackle van achteren. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Czerwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski geeft een lange en hoge pass. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Francuz is nu in balbezit. Francuz probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nicpoń speelt de bal door. Marthaler geeft de bal voor. Savaşçı is nu in balbezit. Kaszubski onderschept slim de pass. Kaszubski schiet op doel. Tylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Marthaler passt de bal met de wreef. Daar is Kaszubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszubski passt de bal met de wreef. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello passt de bal met de wreef. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski passt de bal in één keer door. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel. Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:1

35e minuut.
Francuz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balašević komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler speelt de bal door. Kaszubski is nu in balbezit. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tylak met een sublieme pass. Gobinet kopt de bal weg. Kaszubski rent richting de bal. Marthaler rent richting de bal. Marthaler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Savaşçı geeft een hoge lob. Inworp. Bandeira de Mello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tylak trapt de bal weg. Daar is Subev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marthaler met een sublieme pass. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 71%, FC Przymorze 29%.
Mrówkojad - FC Przymorze 0:1

46e minuut.
Marthaler met een sublieme pass. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński rent richting de bal. Marthaler rent richting de bal. Marthaler haalt uit met een fantastische trap. Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cornalba de bal. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:2

50e minuut.
Cypryjak geeft een lange en hoge pass. Majka speelt de bal door. Marthaler met een sublieme pass. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gobinet geeft een hoge lob. Schultz geeft de bal voor. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello passt de bal in één keer door. Marthaler geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:3

57e minuut.
Immersi speelt de bal door. Cornalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:4

61e minuut.
Savaşçı verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşçı geeft een hoge lob. Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schultz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balašević neemt de hoekschop. Czerwiński kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marthaler heeft problemen om de bal te vangen. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marthaler krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mathé heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:5

75e minuut.
Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Inworp. Immersi met de inworp. Gitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Majka trapt de bal weg van het doel. Marthaler speelt de bal door. Kaszubski is nu in balbezit. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Kaszubski de bal. Schultz rent richting de bal. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski schiet op doel. Tylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:6

86e minuut.
Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski met een sublieme pass. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Marthaler rent richting de bal. Marthaler passt de bal in één keer door. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:7

90e minuut.
Clostermann geeft de bal voor. Czerwiński kopt de bal weg. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - FC Przymorze 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 57%, FC Przymorze 43%.
Mrówkojad - FC Przymorze 0:8