Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FT oscp KS Pekaes
Jedynka Tactiek rondel
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 47
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Radliński met een sublieme pass. Filippotis rent richting de bal. Filippotis geeft een hoge lob. Şıvgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıvgın haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Mindonnet probeert de bal aan de voet te houden. Juncu geeft de bal voor. Fruscio rent richting de bal. Fruscio draait met de bal, schiet en ... Przygocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - KS Pekaes 1:0

15e minuut.
Danilović geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaramillo Arango de bal. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel. Locadia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FT oscp - KS Pekaes 1:1

26e minuut.
Frączczak is nu in balbezit. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak onderschept slim de pass. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - KS Pekaes 1:2

29e minuut.
Lipka probeert naar een medespeler te passen. Capra is nu in balbezit. Capra passt de bal met de wreef. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. Locadia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - KS Pekaes 1:3

30e minuut.
Busana bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra onderschept slim de pass. Capra met een sublieme pass. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 61%, KS Pekaes 39%.
FT oscp - KS Pekaes 1:3

55e minuut.
Inworp. Zamfirescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Juncu heeft problemen om de bal te vangen. Juncu passt de bal met de wreef. Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın geeft een hoge lob. Zamfirescu krijgt zijn hoofd ertegen. Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fruscio heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - KS Pekaes 2:3

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kramnik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mindonnet heeft problemen om de bal te vangen. Mindonnet geeft een hoge lob. Şıvgın is nu in balbezit. Şıvgın geeft de bal voor. Zamfirescu springt en kopt de bal. Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FT oscp - KS Pekaes 3:3

70e minuut.
Danilović is nu in balbezit. Şıvgın onderschept slim de pass. Şıvgın met een sublieme pass. Kramnik rent richting de bal. Kramnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra passt de bal in één keer door. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel. Locadia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FT oscp - KS Pekaes 3:4

73e minuut.
Radliński met een sublieme pass. Lipka met een sublieme pass. Mindonnet is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Csokonay komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Busana passt de bal in één keer door. Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo met een sublieme pass. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindonnet geeft de bal voor. Bolovan probeert de bal aan de voet te houden. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FT oscp 47%, KS Pekaes 53%.
FT oscp - KS Pekaes 3:4