Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stettin Garden 2050 liverpool gostale
777 Tactiek liverpool
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 39.8
formidabel Schieten redelijk
solide Passen goed
formidabel Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu passt de bal in één keer door. Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Urbaneja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Coposu rent richting de bal. Potouridis onderschept slim de pass. Potouridis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Urbaneja de bal. Urbaneja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Żebro geeft een lange en hoge pass. Fischer rent richting de bal. Fischer geeft de bal voor. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Eidery onderschept slim de pass. Eidery passt de bal met de wreef. Chkaf is nu in balbezit. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu schiet op doel. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 1:0

34e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu geeft een hoge lob. Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer geeft een lange en hoge pass. Potouridis springt en kopt de bal. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Urbaneja controleert de bal met de borst. Konik is nu in balbezit. Meleşteu onderschept slim de pass. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sapek rent richting de bal. Sapek geeft een lange en hoge pass. Begnis kopt de bal weg. Fischer geeft de bal voor. Potouridis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel. Na een snelle pass probeert Żebro de bal onder controle te krijgen. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 39%, liverpool gostale 61%.
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 1:0

46e minuut.
Inworp. Urbaneja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begnis geeft de bal voor. Potouridis springt en kopt de bal. Tarnawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Fischer geeft de bal voor. Chkaf heeft problemen om de bal te vangen. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 2:0

56e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis verovert de bal door een tackle van achteren. Begnis met een sublieme pass. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fischer passt de bal zonder na te denken. Potouridis rent richting de bal. Potouridis probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 3:0

70e minuut.
Potouridis is nu in balbezit. Potouridis geeft een hoge lob. Meleşteu met een sublieme pass. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Skręt onderschept slim de pass. Skręt geeft de bal voor. Daar is Ylänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 4:0

79e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. Daar is Urbaneja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konik rent richting de bal. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel. Tarnawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 5:0

89e minuut.
Konik heeft problemen om de bal te vangen. Urbaneja rent richting de bal. Konik begaat een overtreding. Konik krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Potouridis heeft problemen om de bal te vangen. Meleşteu is nu in balbezit. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. Tarnawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 33%, liverpool gostale 67%.
Stettin Garden 2050 - liverpool gostale 6:0