Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.135 [del]
  • Stadion: ANFIELD
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7031
liverpool gostale Stettin Garden 2050
liverpool Tactiek 777
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.6 gemiddelde waardering 57
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gierus met een harde bal richting middenveld. Fischer kopt de bal weg. Begnis met een sublieme pass. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Potouridis is nu in balbezit. Potouridis speelt de bal door. Begnis speelt de bal door. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Begnis is nu in balbezit. Begnis geeft een hoge lob. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Tarnawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Stettin Garden 2050 0:1

19e minuut.
Davis is nu in balbezit. De Santi onderschept slim de pass. De Santi passt de bal met de wreef. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja schiet op doel. Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Lizarzuay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Santi onderschept slim de pass. Begnis met een sublieme pass. Daar is Urbaneja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaneja schiet op doel. Tarnawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fischer geeft een hoge lob. Chkaf rent richting de bal. Chkaf passt de bal zonder na te denken. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Tarnawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Skręt kopt de bal weg. Klungelig pakt Fischer de bal. Fischer met een sublieme pass. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Konik rent richting de bal. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Stettin Garden 2050 0:2

36e minuut.
Sapek heeft problemen om de bal te vangen. Sapek passt de bal in één keer door. Davis probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu passt de bal met de wreef. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Chkaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarnawski bokst de bal weg.

45e minuut.
Kuciel geeft de bal voor. Tenu geeft de bal voor. Skręt probeert de bal aan de voet te houden. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 72%, Stettin Garden 2050 28%.
liverpool gostale - Stettin Garden 2050 0:2

50e minuut.
Begnis passt de bal zonder na te denken. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Meleşteu de bal. Meleşteu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Begnis verovert de bal door een tackle van achteren. Begnis met een sublieme pass. Ylänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Stettin Garden 2050 0:3

62e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Begnis onderschept slim de pass. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft een hoge lob. Potouridis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Konik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja passt de bal met de wreef. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fischer met een sublieme pass. Potouridis rent richting de bal. Żebro is nu in balbezit. Potouridis onderschept slim de pass. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Davis passt de bal met de wreef. Sapek speelt de bal door. Begnis probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Begnis geeft een lange en hoge pass. Meleşteu is nu in balbezit. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. Tarnawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - Stettin Garden 2050 0:4

87e minuut.
Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka passt de bal zonder na te denken. Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Urbaneja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 60%, Stettin Garden 2050 40%.
liverpool gostale - Stettin Garden 2050 0:4