Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheffield Wednesday F.C. FC Przymorze
podst. Tactiek 532,1
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński passt de bal in één keer door. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 0:1

9e minuut.
Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello geeft een lange en hoge pass. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski schiet op doel. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kuşçu geeft de bal voor. Crespi kopt de bal weg. Czerwiński probeert de bal aan de voet te houden. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gobinet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandeira de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello geeft een hoge lob. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavacı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siemian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:1

23e minuut.
Bandeira de Mello geeft een lange en hoge pass. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerwiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Marthaler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Marthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Marthaler passt de bal zonder na te denken. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:2

32e minuut.
Gobinet is nu in balbezit. Kuşçu onderschept slim de pass. Met opzet legt Nicpoń zijn tegenspeler op de grond. Nicpoń is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Marthaler kopt de bal weg. Czerwiński is nu in balbezit. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski schiet op doel. Buzescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:3

39e minuut.
Marthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Hristolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:4

40e minuut.
Marthaler met een sublieme pass. Luntraru rent richting de bal. Luntraru geeft een hoge lob. Czerwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Buzescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gobinet speelt de bal door. Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Bandeira de Mello speelt de bal door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marthaler is nu in balbezit. Marthaler haalt uit met een fantastische trap. Buzescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:5

44e minuut.
Clostermann met een sublieme pass. Marthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler passt de bal met de wreef. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 68%, FC Przymorze 32%.
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:5

47e minuut.
Bandeira de Mello geeft een lange en hoge pass. Buzescu speelt de bal door. Kök kopt de bal weg. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gobinet rent richting de bal. Gobinet geeft de bal voor. Hristolov probeert de bal met de borst te controleren. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gobinet speelt de bal door. Klungelig pakt Kaszubski de bal. Kaszubski met een sublieme pass. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Hiệp rent richting de bal. Hiệp met een sublieme pass. Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Buzescu speelt de bal door. Luntraru geeft de bal voor. Klungelig pakt Hristolov de bal. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Buzescu trapt de bal weg. Marthaler rent richting de bal. Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:6

84e minuut.
Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello geeft de bal voor. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Hristolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Marthaler onderschept slim de pass. Marthaler met een sublieme pass. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel. Buzescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:7

89e minuut.
Gobinet kan de bal niet met de borst controleren. Marthaler is nu in balbezit. Marthaler passt de bal met de wreef. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hristolov is nu in balbezit. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 62%, FC Przymorze 38%.
Sheffield Wednesday F.C. - FC Przymorze 1:8