Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrówkojad Tytans FC
nowa taktyka Tactiek eXtreme - rev2.0
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen very good


14e minuut.
Pineau probeert naar een medespeler te passen. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka speelt de bal door. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Tytans FC 0:1

23e minuut.
Tylak trapt de bal weg van het doel. Pineau probeert de bal met de borst te controleren. Pineau passt de bal met de wreef. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Facciolo passt de bal in één keer door. Pineau is nu in balbezit. Pineau geeft een hoge lob. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... Tylak bokst de bal weg.

30e minuut.
Albuşel probeert naar een medespeler te passen. Kanderka rent richting de bal. Kanderka probeert naar een medespeler te passen. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Šimurina is nu in balbezit. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal in één keer door. Daar is Kanderka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanderka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Šimurina passt de bal in één keer door. Moore rent richting de bal. Moore passt de bal zonder na te denken. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Moore speelt de bal door. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal zonder na te denken. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 65%, Tytans FC 35%.
Mrówkojad - Tytans FC 0:1

49e minuut.
Schultz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pineau met een snelle inworp. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Skierka geeft een lange en hoge pass. Kotul kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaczmarczyk de bal onder controle te krijgen. Kanderka rent richting de bal. Kanderka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ristevski rent richting de bal. Šimurina verovert de bal door een tackle van achteren. Šimurina geeft een hoge lob. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Tylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Savaşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineau verovert de bal door een tackle van achteren. Pineau passt de bal in één keer door. Kanderka is nu in balbezit. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Skierka passt de bal zonder na te denken. Schultz is nu in balbezit. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka schiet op doel. Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kanderka rent richting de bal. Kanderka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Tytans FC 0:2

75e minuut.
Pineau passt de bal zonder na te denken. Kanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanderka speelt de bal door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 66%, Tytans FC 34%.
Mrówkojad - Tytans FC 0:2