Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGR Osiedle Liverpooool
NEW Tactiek Mondo
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Fechner onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludwikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fechner. Ludwikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ludwikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kałek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski maakt een afschuwelijke overtreding. Foletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fechner met een snel genomen vrije trap. Payer maakt een snoekduik en kopt de bal. Dewarrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rezner speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Filyo geeft de bal voor. Kałek kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collazo. Kałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rezner wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 56%, Liverpooool 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PGR Osiedle - Liverpooool 0:0

48e minuut.
Spurna geeft een lange en hoge pass. Kuzmanic heeft problemen om de bal te vangen. Filyo rent richting de bal. Kuzmanic onderschept slim de pass. Kuzmanic schiet op doel. Dewarrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Dluhoš met een sublieme pass. Kałek probeert de bal aan de voet te houden. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek onderschept slim de pass. Kałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dluhoš geeft een hoge lob. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. Robin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Liverpooool 0:1

59e minuut.
Payer met een sublieme pass. Inworp. Ludwikowski met de inworp. Rezner rent richting de bal. Rezner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Rebouças, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebouças geeft een hoge lob. Fechner kan de bal niet met de borst controleren. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Robin bokst de bal weg.

82e minuut.
Dimitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dluhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Dluhoš geeft de bal voor. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. Robin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rezner passt de bal in één keer door. Daar is Ludwikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwikowski met een sublieme pass. Rezner rent richting de bal. Rezner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 48%, Liverpooool 52%.
PGR Osiedle - Liverpooool 0:1