Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.136 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18534
Liverpooool PGR Osiedle
Mondo Tactiek NEW
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 44.7
solide Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Rezner rent richting de bal. Rezner geeft een lange en hoge pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Robin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Spurna rent richting de bal. Rezner met een sublieme pass. Kałek is nu in balbezit. Fechner rent richting de bal. Kałek onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš geeft een hoge lob. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. Robin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - PGR Osiedle 1:0

14e minuut.
Brożyna met een sublieme pass. Filyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyo geeft een lange en hoge pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. Robin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ludwikowski geeft een hoge lob. Kałek kopt de bal weg. Allemane is nu in balbezit. Rezner verovert de bal door een tackle van achteren. Rezner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Allemane is nu in balbezit. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fechner begaat een overtreding. Fechner krijgt een gele kaart. Ludwikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rezner met een snel genomen vrije trap. Kałek springt en kopt de bal. Robin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - PGR Osiedle 2:0

36e minuut.
Rezner rent richting de bal. Spurna is nu in balbezit. Rezner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 49%, PGR Osiedle 51%.
Liverpooool - PGR Osiedle 2:0

46e minuut.
Allemane geeft de bal voor. Inworp. Ludwikowski met een snelle inworp. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rezner rent richting de bal. Duran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rezner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Deveikis onderschept slim de pass. Deveikis passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - PGR Osiedle 3:0

62e minuut.
Dluhoš met een sublieme pass. Kałek is nu in balbezit. Dluhoš met een sublieme pass. Rezner rent richting de bal. Rezner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Fechner kopt de bal weg. Ludwikowski rent richting de bal. Foletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foletti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 42%, PGR Osiedle 58%.
Liverpooool - PGR Osiedle 3:0