Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pretenders Daru Team
k_523 Tactiek Daru 442
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Sulugöz rent richting de bal. Bajović geeft een hoge lob. Sulugöz speelt de bal door. Tom is nu in balbezit. Tom draait met de bal, schiet en ... Alkiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Perebento is nu in balbezit. Caperozzi onderschept slim de pass. Caperozzi passt de bal zonder na te denken. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Luria kan de bal niet met de borst controleren. Tom is nu in balbezit. Tom speelt de bal door. Calado rent richting de bal. Calado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Pawlikowski met de inworp. Luria kan de bal niet met de borst controleren. Luria geeft de bal voor. Pohjantuli krijgt zijn hoofd ertegen. Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz met een sublieme pass. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Daru Team 1:0

26e minuut.
Valentín met een sublieme pass. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz passt de bal zonder na te denken. Calado rent richting de bal. Calado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tatoń rent richting de bal. Tatoń probeert naar een medespeler te passen. Calado is nu in balbezit. Calado schiet op doel. Bragança probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Daru Team 2:0

37e minuut.
Sulugöz onderschept slim de pass. Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado draait met de bal, schiet en ... Bragança probeert de bal aan de voet te houden. Alkiza bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Pohjantuli de bal. Caperozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caperozzi geeft een hoge lob. Sulugöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulugöz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński passt de bal in één keer door. Waksmundzki controleert de bal met de borst. Perebento rent richting de bal. Perebento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Valentín kopt de bal weg. Klungelig pakt Tom de bal. Bajović onderschept slim de pass. Sulugöz heeft problemen om de bal te vangen. Sulugöz geeft een lange en hoge pass. Alkiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 40%, Daru Team 60%.
The Pretenders - Daru Team 2:0

61e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton geeft een lange en hoge pass. Soler kopt de bal weg. Sulugöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulugöz schiet op doel. Alkiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Smailbegović probeert naar een medespeler te passen. Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlikowski passt de bal zonder na te denken. Pohjantuli rent richting de bal. Pohjantuli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tatoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tatoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruzalta met een snel genomen vrije trap. Calado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín passt de bal met de wreef. Sulugöz speelt de bal door. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado draait met de bal, schiet en ... Alkiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Daru Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 31%, Daru Team 69%.
The Pretenders - Daru Team 3:0