Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Granica tramwaj krakow
proba Tactiek 352
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
49.9 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Florian probeert de bal met de borst te controleren. Florian passt de bal met de wreef. Późniak speelt de bal door. Żuk is nu in balbezit. Żuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski passt de bal in één keer door. Bryła is nu in balbezit. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ryadkov geeft een lange en hoge pass. Bosman is nu in balbezit. Andreiescu maakt een afschuwelijke overtreding. Andreiescu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Căpraru passt de bal met de wreef. Hamzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzaj passt de bal zonder na te denken. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Conc bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz onderschept slim de pass. Geisz geeft de bal voor. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman schiet op doel. Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Geisz geeft een hoge lob. Brasileiro kopt de bal weg. Florian met een sublieme pass. Koša rent richting de bal. Koša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Późniak verovert de bal door een tackle van achteren. Późniak met een sublieme pass. Żuk is nu in balbezit. Żuk haalt uit met een fantastische trap. Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 0:1

41e minuut.
Ryadkov is nu in balbezit. Hamzaj speelt de bal door. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel. Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Koša de bal. Bosman onderschept slim de pass. Żuk verovert de bal door een tackle van achteren. Koša is nu in balbezit. Koša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 51%, tramwaj krakow 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 1:1

46e minuut.
Koša is nu in balbezit. Ryadkov verovert de bal door een tackle van achteren. Ryadkov met een sublieme pass. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Patriak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Hamzaj speelt de bal door. Căpraru geeft de bal voor. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 2:1

60e minuut.
Inworp. Furkó komt het veld opgelopen. Gomes da Silva komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Florian passt de bal in één keer door. Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furkó is nu in balbezit. Furkó schiet op doel. Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 2:2

63e minuut.
Florian rent richting de bal. Florian passt de bal zonder na te denken. Daar is Gomes da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes da Silva geeft een hoge lob. Żuk krijgt zijn hoofd ertegen. Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 2:3

65e minuut.
Żuk passt de bal met de wreef. Stuchlý is nu in balbezit. Furkó onderschept slim de pass. Furkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 2:4

66e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Căpraru met een sublieme pass. Bosman rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brasileiro zal de hoekschop nemen. Patriak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bosman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 3:4

73e minuut.
Florian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toscano komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Późniak probeert naar een medespeler te passen. Furkó rent richting de bal. Geisz rent richting de bal. Żuk onderschept slim de pass. Żuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 3:5

85e minuut.
Toscano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geisz rent richting de bal. Geisz geeft een lange en hoge pass. Bosman rent richting de bal. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 53%, tramwaj krakow 47%.
Zjednoczeni Granica - tramwaj krakow 4:5