Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow Zjednoczeni Granica
352 Tactiek proba
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Andreiescu geeft de bal voor. Koša is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villalba neemt de hoekschop. Koša krijgt zijn hoofd ertegen. Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Inworp. Capote met een snelle inworp. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 0:1

4e minuut.
Koša heeft problemen om de bal te vangen. Hamzaj is nu in balbezit. Hamzaj probeert naar een medespeler te passen. Majewski rent richting de bal. Majewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gallazza verovert de bal door een tackle van achteren. Gallazza probeert naar een medespeler te passen. Furkó is nu in balbezit. Furkó haalt uit met een fantastische trap. Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Majewski is nu in balbezit. Majewski passt de bal zonder na te denken. Bosman is nu in balbezit. Bosman schiet op doel. Patriak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gallazza met een sublieme pass. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak rent richting de bal. Późniak schiet op doel. Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 1:1

12e minuut.
Chivulete verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft de bal voor. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 1:2

18e minuut.
Bosman met een sublieme pass. Majewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Majewski de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ... Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Andreiescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koša kopt de bal weg. Villalba is nu in balbezit. Villalba speelt de bal door. Chivulete onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Wichowski rent richting de bal. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 1:3

26e minuut.
Wichowski is nu in balbezit. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 1:4

32e minuut.
Preziosi trapt de bal weg. Hamzaj kopt de bal weg. Gallazza speelt de bal door. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó draait met de bal, schiet en ... Preziosi bokst de bal weg.

34e minuut.
Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman probeert de bal met de borst te controleren. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski draait met de bal, schiet en ... Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 1:5

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Codrescu stond buitenspel. Capote maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Furkó rent richting de bal. Furkó draait met de bal, schiet en ... Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 2:5

41e minuut.
Căpraru passt de bal met de wreef. Bosman is nu in balbezit. Bosman passt de bal zonder na te denken. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Patriak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru onderschept slim de pass. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 55%, Zjednoczeni Granica 45%.
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 2:6

49e minuut.
Căpraru is nu in balbezit. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Koša rent richting de bal. Geisz onderschept slim de pass. Geisz geeft een lange en hoge pass. Majewski is nu in balbezit. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Geisz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalba met een snelle inworp. Koša is nu in balbezit. Koša schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Conc kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Furkó stond buitenspel. Stuchlý neemt vlug de vrije trap. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Patriak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Późniak rent richting de bal. Późniak speelt de bal door. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó haalt uit met een fantastische trap. Preziosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Furkó stond buitenspel. Gomes da Silva komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Andreiescu met een sublieme pass. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach passt de bal met de wreef. Koša rent richting de bal. Koša draait met de bal, schiet en ... Preziosi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozanecki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Furkó rent richting de bal. Gomes da Silva rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Furkó verovert de bal door een tackle van achteren. Furkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 3:6

89e minuut.
Stuchlý kopt de bal weg. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro geeft een lange en hoge pass. Bosman rent richting de bal. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Patriak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 49%, Zjednoczeni Granica 51%.
tramwaj krakow - Zjednoczeni Granica 3:6