Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Inception Team Row Rybnik 1987
młodzi Tactiek Dawid1
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.9 gemiddelde waardering 33.3
formidabel Schieten solide
matig Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo passt de bal zonder na te denken. Dalglish probeert naar een medespeler te passen. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Băcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal zonder na te denken. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Osicki probeert naar een medespeler te passen. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo passt de bal met de wreef. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fagoppo probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea geeft de bal voor. Salik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miller is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 1:0

12e minuut.
Czarnik is nu in balbezit. Matthews onderschept slim de pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 2:0

16e minuut.
Osicki heeft problemen om de bal te vangen. Miller is nu in balbezit. Miller probeert naar een medespeler te passen. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 3:0

18e minuut.
Matthews rent richting de bal. Fagoppo is nu in balbezit. Fagoppo speelt de bal door. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish passt de bal met de wreef. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 4:0

22e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Miller passt de bal in één keer door. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews onderschept slim de pass. Matthews haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dalglish met een snelle inworp. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 5:0

27e minuut.
Chmiel speelt de bal door. Matthews is nu in balbezit. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ... Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 6:0

30e minuut.
Włodyga passt de bal met de wreef. Osicki is nu in balbezit. Băcilă speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. De bal raakt de paal. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 7:0

37e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Bobovec onderschept slim de pass. Zagórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec verovert de bal door een tackle van achteren. Bobovec schiet op doel. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Matthews passt de bal zonder na te denken. Daar is Miller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miller haalt uit met een fantastische trap. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 26%, Row Rybnik 1987 74%.
The Inception Team - Row Rybnik 1987 8:0

48e minuut.
Zagórny onderschept slim de pass. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo speelt de bal door. Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Sztanga met een harde bal richting middenveld. Osicki kopt de bal weg. Dialegmenos is nu in balbezit. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ... Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bardahan probeert de bal met de borst te controleren. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews passt de bal met de wreef. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Linetty met een sublieme pass. Dialegmenos is nu in balbezit. Chmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos verovert de bal door een tackle van achteren. Dialegmenos schiet op doel. Stodolny bokst de bal weg.

63e minuut.
Zagórny is nu in balbezit. Zagórny geeft een lange en hoge pass. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec schiet op doel. Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zagórny is nu in balbezit. Zagórny geeft de bal voor. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec verovert de bal door een tackle van achteren. Bobovec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 8:1

72e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec begaat een overtreding. Dalglish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagórny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czarnik kopt de bal weg. Zębalski probeert de bal met de borst te controleren. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo rent richting de bal. Fagoppo met een sublieme pass. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. Sztanga bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zagórny geeft een hoge lob. Matthews met een sublieme pass. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 9:1

79e minuut.
Fagoppo is nu in balbezit. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo geeft de bal voor. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 10:1

79e minuut.
Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo schiet op doel. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Row Rybnik 1987 11:1

83e minuut.
Băcilă passt de bal met de wreef. Fagoppo rent richting de bal. Fagoppo passt de bal zonder na te denken. Miller is nu in balbezit. Miller met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Osicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zagórny de bal onder controle te krijgen. Chmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec onderschept slim de pass. Bobovec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller is nu in balbezit. Fagoppo is nu in balbezit. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 32%, Row Rybnik 1987 68%.
The Inception Team - Row Rybnik 1987 11:1