Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Row Rybnik 1987 The Inception Team
Dawid1 Tactiek młodzi
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 36.4
solid Schieten formidable
poor Passen average
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Czarnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeligmanas met een snelle inworp. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zębalski is nu in balbezit. Miller is nu in balbezit. Miller geeft een hoge lob. Daar is Arora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arora schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bardahan de bal onder controle te krijgen. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zębalski met een snelle inworp. Linetty rent richting de bal. Linetty geeft een lange en hoge pass. Bobovec rent richting de bal. Bobovec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 1:0

24e minuut.
Inworp. Năstăsescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arora speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Arora kopt de bal weg. Daar is Czarnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 1:1

28e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón speelt de bal door. Osicki probeert de bal aan de voet te houden. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rincón rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora schiet op doel. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 1:2

34e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Sztanga met een sublieme pass. Rincón kopt de bal weg. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zeligmanas passt de bal met de wreef. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka passt de bal zonder na te denken. Bobovec is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bobovec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos verovert de bal door een tackle van achteren. Dialegmenos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vahabov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arora kopt de bal weg. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. Bardahan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 70%, The Inception Team 30%.
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 1:2

46e minuut.
Daar is Arora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Salik geeft een hoge lob. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga speelt de bal door. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec haalt uit met een fantastische trap. Lićwinko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bardahan onderschept slim de pass. Bardahan geeft een hoge lob. Włodyga kopt de bal weg. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Miller is nu in balbezit. Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bardahan onderschept slim de pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Osicki heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea speelt de bal door. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki speelt de bal door. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ... Lićwinko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 2:2

78e minuut.
Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga geeft een lange en hoge pass. Lićwinko speelt de bal door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Pestka is nu in balbezit. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón speelt de bal door. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arora is nu in balbezit. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 2:3

85e minuut.
Dialegmenos verovert de bal door een tackle van achteren. Dialegmenos probeert naar een medespeler te passen. Salik speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

87e minuut.
Czarnik geeft een lange en hoge pass. Linetty rent richting de bal. Zeligmanas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeligmanas krijgt een gele kaart. Linetty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pestka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 3:3

89e minuut.
Włodyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bobovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaén rent richting de bal. Bobovec onderschept slim de pass. Bobovec haalt uit met een fantastische trap. Lićwinko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 68%, The Inception Team 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Row Rybnik 1987 - The Inception Team 3:3