Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.136 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 14723
Liverpooool The Pretenders
Mondo Tactiek k_523
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Rebouças geeft de bal voor. Alperen met een sublieme pass. Klungelig pakt Sulugöz de bal. Sulugöz geeft een hoge lob. Valentín krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Valentín verovert de bal door een tackle van achteren. Valentín speelt de bal door. Sulugöz met een sublieme pass. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. Dewarrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Łapka geeft een hoge lob. Filyo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sulugöz zal de hoekschop nemen. Calado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Ali Mat de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulugöz neemt de hoekschop. Calado heeft problemen om de bal te vangen. Calado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - The Pretenders 0:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łapka met een snelle inworp. Klungelig pakt Sulugöz de bal. Calado is nu in balbezit. Calado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 71%, The Pretenders 29%.
Liverpooool - The Pretenders 0:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulugöz met de inworp. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ... Dewarrat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpooool - The Pretenders 0:2

72e minuut.
Tom rent richting de bal. Cavuoto probeert naar een medespeler te passen. Tom rent richting de bal. Tom schiet op doel. Dewarrat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz passt de bal met de wreef. bin Ali Mat rent richting de bal. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado haalt uit met een fantastische trap. Dewarrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tatoń probeert naar een medespeler te passen. Calado is nu in balbezit. Filyo is nu in balbezit. Calado onderschept slim de pass. Calado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Valentín heeft problemen om de bal te vangen. Deveikis is nu in balbezit. Valentín onderschept slim de pass. Valentín draait met de bal, schiet en ... Dewarrat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpooool 72%, The Pretenders 28%.
Liverpooool - The Pretenders 0:2