Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGR Osiedle Daru Team
NEW Tactiek Daru 442
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten redelijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Hariton de bal onder controle te krijgen. Inworp. Foletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spurna geeft de bal voor. Fígaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Alkiza bokst de bal weg.

11e minuut.
Pawlikowski probeert naar een medespeler te passen. Smailbegović rent richting de bal. Smailbegović met een sublieme pass. Perebento is nu in balbezit. Perebento draait met de bal, schiet en ... Robin bokst de bal weg. Fechner geeft een lange en hoge pass. Smailbegović is nu in balbezit. Foletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foletti krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Spurna is nu in balbezit. Spurna speelt de bal door. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel. Alkiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kuzmanic passt de bal zonder na te denken. Payer speelt de bal door. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Fígaro verovert de bal door een tackle van achteren. Fígaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kuzmanic kopt de bal weg. Luria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foletti rent richting de bal. Foletti geeft de bal voor. Kuzmanic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Daru Team 1:0

34e minuut.
Payer met een sublieme pass. Klungelig pakt Foletti de bal. Reino begaat een overtreding. Reino krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Duran met een sublieme pass. Payer rent richting de bal. Payer passt de bal met de wreef. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hariton geeft een hoge lob. Pohjantuli kopt de bal weg. Spurna heeft problemen om de bal te vangen. Perebento rent richting de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 54%, Daru Team 46%.
PGR Osiedle - Daru Team 1:0

52e minuut.
Spurna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Payer de bal. Payer speelt de bal door. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Duran onderschept slim de pass. Duran geeft een hoge lob. Beffardi kan de bal niet met de borst controleren. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Collazo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 51%, Daru Team 49%.
PGR Osiedle - Daru Team 1:0