Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Row Rybnik 1987 tramwaj krakow
Dawid1 Tactiek 352
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dialegmenos speelt de bal door. Daar is Bobovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furkó onderschept slim de pass. Furkó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czarnik probeert de bal met de borst te controleren. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó haalt uit met een fantastische trap. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Czarnik geeft de bal voor. Inworp. Szarmach met een snelle inworp. Furkó rent richting de bal. Furkó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Włodyga passt de bal in één keer door. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec verovert de bal door een tackle van achteren. Bobovec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Czarnik geeft een hoge lob. Inworp. Szarmach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furkó is nu in balbezit. Furkó haalt uit met een fantastische trap. Sztanga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Czarnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarmach met de inworp. Furkó is nu in balbezit. Furkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:1

17e minuut.
Salik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarmach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Conc kopt de bal weg. Późniak rent richting de bal. Późniak met een sublieme pass. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Czarnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardahan is nu in balbezit. Koša onderschept slim de pass. Koša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:2

22e minuut.
Późniak speelt de bal door. Conc speelt de bal door. Koša rent richting de bal. Koša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:3

26e minuut.
Toscano speelt de bal door. Szarmach rent richting de bal. Szarmach met een sublieme pass. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:4

31e minuut.
Pestka rent richting de bal. Późniak onderschept slim de pass. Późniak probeert naar een medespeler te passen. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szarmach passt de bal zonder na te denken. Salik onderschept slim de pass. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša is nu in balbezit. Koša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gallazza passt de bal in één keer door. Późniak geeft een lange en hoge pass. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša schiet op doel. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:5

41e minuut.
Późniak met een sublieme pass. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach passt de bal met de wreef. Daar is Koša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Koša de bal. Furkó rent richting de bal. Późniak speelt de bal door. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 77%, tramwaj krakow 23%.
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:6

50e minuut.
Salik is nu in balbezit. Szarmach verovert de bal door een tackle van achteren. Szarmach passt de bal met de wreef. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Furkó kopt de bal weg. Daar is Zębalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conc bereikt de bal nog maar net als eerste. Conc geeft een hoge lob. Furkó krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Conc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomes da Silva komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Szarmach met een sublieme pass. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak probeert naar een medespeler te passen. Koša is nu in balbezit. Koša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:7

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zębalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarmach rent richting de bal. Szarmach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gomes da Silva is nu in balbezit. Gomes da Silva met een sublieme pass. Furkó rent richting de bal. Furkó schiet op doel. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:8

75e minuut.
Toscano passt de bal met de wreef. Późniak is nu in balbezit. Późniak passt de bal zonder na te denken. Furkó rent richting de bal. Furkó draait met de bal, schiet en ... Sztanga bokst de bal weg. Inworp. Żuk komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Toscano passt de bal zonder na te denken. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach passt de bal in één keer door. Żuk is nu in balbezit. Żuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Capote speelt de bal door. Daar is Furkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osicki rent richting de bal. Furkó verovert de bal door een tackle van achteren. Furkó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Późniak speelt de bal door. Sztanga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza met een sublieme pass. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:9

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomes da Silva met een snelle inworp. Furkó rent richting de bal. Furkó geeft een lange en hoge pass. Żuk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 86%, tramwaj krakow 14%.
Row Rybnik 1987 - tramwaj krakow 0:9