Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow Row Rybnik 1987
352 Tactiek Dawid1
53% Balbezit 47%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 32.4
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Szarmach passt de bal in één keer door. Późniak is nu in balbezit. Późniak passt de bal met de wreef. Koša rent richting de bal. Koša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Późniak onderschept slim de pass. Późniak passt de bal zonder na te denken. Furkó rent richting de bal. Furkó haalt uit met een fantastische trap. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 1:0

12e minuut.
Furkó geeft een lange en hoge pass. Czarnik heeft problemen om de bal te vangen. Późniak is nu in balbezit. Późniak schiet op doel. Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 2:0

22e minuut.
Furkó passt de bal met de wreef. Daar is Późniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Późniak passt de bal zonder na te denken. Koša rent richting de bal. Koša schiet op doel. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Furkó rent richting de bal. Furkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 3:0

24e minuut.
Klungelig pakt Koša de bal. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša onderschept slim de pass. Koša haalt uit met een fantastische trap. Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 4:0

29e minuut.
Conc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardahan rent richting de bal. Furkó onderschept slim de pass. Furkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 5:0

33e minuut.
Conc passt de bal met de wreef. Gomes da Silva rent richting de bal. Gomes da Silva passt de bal zonder na te denken. Koša rent richting de bal. Koša draait met de bal, schiet en ... Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Koša heeft problemen om de bal te vangen. Salik is nu in balbezit. Furkó onderschept slim de pass. Koša is nu in balbezit. Koša draait met de bal, schiet en ... Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 20%, Row Rybnik 1987 80%.
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 5:0

49e minuut.
Czarnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomes da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koša rent richting de bal. Koša haalt uit met een fantastische trap. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bardahan probeert de bal aan de voet te houden. Furkó is nu in balbezit. Furkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 6:0

55e minuut.
Conc kopt de bal weg. Zębalski heeft problemen om de bal te vangen. Późniak speelt de bal door. Koša is nu in balbezit. Koša draait met de bal, schiet en ... Sztanga bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Villalba komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Conc met de inworp. Gallazza geeft een lange en hoge pass. Bardahan is nu in balbezit. Furkó onderschept slim de pass. Furkó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Ruszczyc komt het veld opgelopen. Jurek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Villalba met de inworp. Koša geeft de bal voor. Późniak rent richting de bal. Późniak geeft een lange en hoge pass. Furkó probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Andreiescu probeert naar een medespeler te passen. Villalba rent richting de bal. Villalba passt de bal zonder na te denken. Późniak rent richting de bal. Późniak schiet op doel. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Villalba met de inworp. Koša is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salik. Salik krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Osicki is nu in balbezit. Jurek onderschept slim de pass. Jurek speelt de bal door. Koša rent richting de bal. Koša schiet op doel. Sztanga bokst de bal weg. Furkó is nu in balbezit. Furkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 7:0

88e minuut.
Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša verovert de bal door een tackle van achteren. Późniak speelt de bal door. Furkó is nu in balbezit. Furkó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 16%, Row Rybnik 1987 84%.
tramwaj krakow - Row Rybnik 1987 8:0