Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Inception Team Zjednoczeni Granica
młodzi Tactiek proba
39% Balbezit 61%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
42.4 gemiddelde waardering 50.2
uitstekend Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Majewski passt de bal met de wreef. Hamzaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisiecki. Hamzaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamzaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Lisiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamzaj met een sublieme pass. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Stodolny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Brasileiro geeft een hoge lob. Ryadkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisiecki de bal. Majewski is nu in balbezit. Majewski schiet op doel. Stodolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 0:1

18e minuut.
Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro passt de bal met de wreef. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 0:2

24e minuut.
Hamzaj speelt de bal door. Brasileiro rent richting de bal. Brasileiro geeft de bal voor. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ryadkov is nu in balbezit. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft een lange en hoge pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Stodolny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majewski rent richting de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 0:3

29e minuut.
Szłapka is nu in balbezit. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu passt de bal in één keer door. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stodolny met een harde bal richting middenveld. Stuchlý rent richting de bal. Stuchlý passt de bal zonder na te denken. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ryadkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo verovert de bal door een tackle van achteren. Fagoppo probeert naar een medespeler te passen. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 1:3

36e minuut.
Dalglish geeft een hoge lob. Căpraru kopt de bal weg. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 1:4

37e minuut.
Brasileiro kopt de bal weg. Codrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalglish. Dalglish krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Chivulete verovert de bal door een tackle van achteren. Chivulete geeft een hoge lob. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 55%, Zjednoczeni Granica 45%.
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 1:5

48e minuut.
Hamzaj is nu in balbezit. Hamzaj geeft de bal voor. Purcărea kopt de bal weg. Brasileiro controleert de bal met de borst. Brasileiro geeft de bal voor. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Fagoppo kopt de bal weg. Matthews rent richting de bal. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 2:5

59e minuut.
Brasileiro passt de bal met de wreef. Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal met de wreef. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chivulete passt de bal in één keer door. Ryadkov rent richting de bal. Ryadkov geeft de bal voor. Bosman rent richting de bal. Bosman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivulete geeft een hoge lob. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majewski rent richting de bal. Majewski geeft een lange en hoge pass. Codrescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 2:6

69e minuut.
Fagoppo is nu in balbezit. Fagoppo geeft een hoge lob. Dalglish probeert de bal aan de voet te houden. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chivulete geeft een lange en hoge pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Daar is Bajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosman is nu in balbezit. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Stodolny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 2:7

72e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chivulete de bal. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stuchlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalglish met de inworp. Fagoppo probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ryadkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamzaj rent richting de bal. Lisiecki geeft een hoge lob. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... Preziosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dalglish kan de bal niet met de borst controleren. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro met een sublieme pass. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Codrescu schiet op doel. Inworp. Lisiecki met de inworp. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bosman heeft problemen om de bal te vangen. Bosman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 2:8

89e minuut.
Geisz onderschept slim de pass. Stuchlý is nu in balbezit. Stuchlý geeft een hoge lob. Daar is Bosman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosman schiet op doel. Stodolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Inception Team 50%, Zjednoczeni Granica 50%.
The Inception Team - Zjednoczeni Granica 2:8