Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Granica The Inception Team
proba Tactiek młodzi
61% Balbezit 39%
47% Spel op eigen helft 53%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 41
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen matig
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Sukiasyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamzaj rent richting de bal. Hamzaj met een sublieme pass. Majewski is nu in balbezit. Majewski draait met de bal, schiet en ... Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bosman rent richting de bal. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 1:0

8e minuut.
Delgado rent richting de bal. Rincón onderschept slim de pass. Arora met een sublieme pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Preziosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal zonder na te denken. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Preziosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 1:1

18e minuut.
Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. Lićwinko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 2:1

27e minuut.
Brasileiro geeft een lange en hoge pass. Majewski rent richting de bal. Majewski passt de bal met de wreef. Bosman rent richting de bal. Bosman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 3:1

29e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Vahabov geeft een lange en hoge pass. Bosman rent richting de bal. Bosman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 4:1

32e minuut.
Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas passt de bal zonder na te denken. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... Preziosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 4:2

35e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Codrescu passt de bal in één keer door. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Lićwinko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 5:2

36e minuut.
Bosman geeft een lange en hoge pass. Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu maakt een afschuwelijke overtreding. Năstăsescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 46%, The Inception Team 54%.
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 5:2

47e minuut.
Stuchlý geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagoppo met een snelle inworp. Băcilă geeft een lange en hoge pass. Zeligmanas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hamzaj passt de bal zonder na te denken. Bosman is nu in balbezit. Bosman passt de bal zonder na te denken. Majewski heeft problemen om de bal te vangen. Majewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 6:2

53e minuut.
Geisz is nu in balbezit. Geisz speelt de bal door. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 7:2

57e minuut.
Vahabov speelt de bal door. Stuchlý rent richting de bal. Stuchlý probeert naar een medespeler te passen. Brasileiro is nu in balbezit. Brasileiro geeft een lange en hoge pass. Lićwinko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosman heeft problemen om de bal te vangen. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 8:2

63e minuut.
Miller rent richting de bal. Geisz is nu in balbezit. Geisz geeft een hoge lob. Majewski rent richting de bal. Majewski schiet op doel. Lićwinko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 9:2

71e minuut.
Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu geeft een hoge lob. Brasileiro heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Lićwinko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majewski is nu in balbezit. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 10:2

73e minuut.
Bosman passt de bal zonder na te denken. Stuchlý is nu in balbezit. Stuchlý geeft een hoge lob. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski geeft een hoge lob. Codrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geisz geeft een lange en hoge pass. Purcărea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 11:2

85e minuut.
Hamzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Majewski de bal. Hamzaj speelt de bal door. Bosman heeft problemen om de bal te vangen. Bosman schiet op doel. Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 12:2

89e minuut.
Hamzaj onderschept slim de pass. Hamzaj met een sublieme pass. Majewski rent richting de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ... Lićwinko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 48%, The Inception Team 52%.
Zjednoczeni Granica - The Inception Team 12:2