Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pretenders PGR Osiedle
k_523 Tactiek NEW
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
50.6 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Łapka met een snelle inworp. Payer is nu in balbezit. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duran de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu probeert de bal aan de voet te houden. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom haalt uit met een fantastische trap. Robin bokst de bal weg. Daar is Fechner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - PGR Osiedle 1:0

12e minuut.
Caperozzi speelt de bal door. Valentín is nu in balbezit. Allemane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allemane krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulugöz met een snelle inworp. Daar is Calado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado haalt uit met een fantastische trap. Robin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - PGR Osiedle 2:0

29e minuut.
Caperozzi geeft de bal voor. Calado is nu in balbezit. Calado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tom de bal. Tom draait met de bal, schiet en ... Robin bokst de bal weg.

32e minuut.
Hudson met een sublieme pass. Tom kopt de bal weg. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Calado is nu in balbezit. Tom is nu in balbezit. Collazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tom raakt geblesseerd tijdens het duel. Tatoń wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 34%, PGR Osiedle 66%.
The Pretenders - PGR Osiedle 2:0

46e minuut.
Cruzalta komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrescu. Calado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tatoń met een snel genomen vrije trap. Dimitrescu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulugöz neemt de hoekschop. Calado maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alperen met een snelle inworp. Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alperen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alperen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hudson probeert naar een medespeler te passen. Tom kopt de bal weg. Dimitrescu rent richting de bal. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado haalt uit met een fantastische trap. Robin bokst de bal weg. Fechner is nu in balbezit. Tom onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulugöz neemt de hoekschop. Calado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Felsztyński kopt de bal weg. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu begaat een overtreding. Dimitrescu krijgt een gele kaart. Calado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tatoń wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - PGR Osiedle 3:0

63e minuut.
Fechner geeft de bal voor. Alperen is nu in balbezit. Alperen geeft een lange en hoge pass. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. Robin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tom is nu in balbezit. Tom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - PGR Osiedle 4:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waksmundzki komt het veld opgelopen. Soler komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dimitrescu geeft een hoge lob. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Payer. Payer krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Caperozzi speelt de bal door. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz speelt de bal door. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Soler met een sublieme pass. Collazo rent richting de bal. Calado onderschept slim de pass. Calado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kuzmanic rent richting de bal. Waksmundzki onderschept slim de pass. Waksmundzki geeft de bal voor. Foletti heeft problemen om de bal te vangen. Foletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 37%, PGR Osiedle 63%.
The Pretenders - PGR Osiedle 4:0