Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Granica Row Rybnik 1987
proba Tactiek Dawid1
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 33.1
uitstekend Schieten goed
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman onderschept slim de pass. Bosman probeert naar een medespeler te passen. Majewski heeft problemen om de bal te vangen. Majewski geeft een lange en hoge pass. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Hamzaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majewski rent richting de bal. Majewski geeft een hoge lob. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Sztanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 1:0

5e minuut.
Linetty probeert naar een medespeler te passen. Hamzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzaj passt de bal in één keer door. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Sztanga trapt de bal weg. Căpraru kopt de bal weg. Bosman is nu in balbezit. Bosman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Linetty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brasileiro. Brasileiro krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Stuchlý geeft een hoge lob. Căpraru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osicki. Osicki krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bosman de bal. Czarnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czarnik krijgt een gele kaart. Bosman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Căpraru legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pestka is nu in balbezit. Ryadkov onderschept slim de pass. Ryadkov geeft de bal voor. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman schiet op doel. Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hamzaj controleert de bal met de borst. Hamzaj passt de bal in één keer door. Căpraru met een sublieme pass. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Căpraru onderschept slim de pass. Căpraru met een sublieme pass. Bosman is nu in balbezit. Bosman schiet op doel. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 2:0

37e minuut.
Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Brasileiro probeert naar een medespeler te passen. Bosman heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bardahan geeft een hoge lob. Daar is Ryadkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryadkov geeft een hoge lob. Bosman rent richting de bal. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ryadkov probeert naar een medespeler te passen. Căpraru rent richting de bal. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 30%, Row Rybnik 1987 70%.
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 3:0

46e minuut.
Majewski onderschept slim de pass. Met opzet legt Osicki zijn tegenspeler op de grond. Majewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Căpraru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Majewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Salik is nu in balbezit. Majewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik is nu in balbezit. Majewski verovert de bal door een tackle van achteren. Majewski draait met de bal, schiet en ... Sztanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 4:0

49e minuut.
Majewski onderschept slim de pass. Majewski probeert naar een medespeler te passen. Bosman is nu in balbezit. Bosman passt de bal zonder na te denken. Majewski rent richting de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Inworp. Hamzaj met de inworp. Majewski geeft een hoge lob. Bosman is nu in balbezit. Bosman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bosman krijgt zijn hoofd ertegen. Sztanga probeert naar een medespeler te passen. Hamzaj speelt de bal door. Bosman is nu in balbezit. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Sztanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sztanga met een harde bal richting middenveld. Ryadkov heeft problemen om de bal te vangen. Căpraru is nu in balbezit. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 5:0

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sztanga trapt de bal weg. Ryadkov kopt de bal weg. Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru met een sublieme pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Sztanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 6:0

76e minuut.
Klungelig pakt Ryadkov de bal. Ryadkov geeft een lange en hoge pass. Czarnik probeert de bal aan de voet te houden. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pestka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete speelt de bal door. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Geisz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włodyga met de inworp. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 21%, Row Rybnik 1987 79%.
Zjednoczeni Granica - Row Rybnik 1987 6:0