Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Row Rybnik 1987 Zjednoczeni Granica
Dawid1 Tactiek proba
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 47.6
solide Schieten zeer goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Salik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamzaj met een snelle inworp. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Bosman is nu in balbezit. Bosman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:1

12e minuut.
Hamzaj met een sublieme pass. Pestka speelt de bal door. Brasileiro rent richting de bal. Brasileiro geeft een lange en hoge pass. Bosman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Włodyga heeft problemen om de bal te vangen. Căpraru met een sublieme pass. Brasileiro geeft een lange en hoge pass. Majewski is nu in balbezit. Majewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bosman passt de bal met de wreef. Majewski rent richting de bal. Majewski passt de bal zonder na te denken. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Majewski is nu in balbezit. Majewski met een sublieme pass. Daar is Bosman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:2

25e minuut.
Osicki probeert naar een medespeler te passen. Ryadkov rent richting de bal. Bobovec verovert de bal door een tackle van achteren. Bobovec heeft problemen om de bal te vangen. Bobovec haalt uit met een fantastische trap. Preziosi bokst de bal weg.

36e minuut.
Ryadkov is nu in balbezit. Ryadkov speelt de bal door. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski passt de bal met de wreef. Bosman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:3

39e minuut.
Brasileiro kopt de bal weg. Căpraru met een sublieme pass. Majewski rent richting de bal. Bosman rent richting de bal. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ryadkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delgado komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Chivulete kopt de bal weg. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft een lange en hoge pass. Bosman rent richting de bal. Bosman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 73%, Zjednoczeni Granica 27%.
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:4

50e minuut.
Căpraru is nu in balbezit. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Bosman rent richting de bal. Bosman draait met de bal, schiet en ... Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:5

52e minuut.
Majewski passt de bal zonder na te denken. Pestka is nu in balbezit. Pestka passt de bal zonder na te denken. Bobovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobovec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Salik rent richting de bal. Majewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dialegmenos heeft problemen om de bal te vangen. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pestka rent richting de bal. Bosman onderschept slim de pass. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Sztanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Brasileiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Bosman rent richting de bal. Bosman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:6

86e minuut.
Zębalski geeft de bal voor. Chivulete rent richting de bal. Chivulete passt de bal zonder na te denken. Bosman is nu in balbezit. Bosman draait met de bal, schiet en ... Sztanga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Row Rybnik 1987 71%, Zjednoczeni Granica 29%.
Row Rybnik 1987 - Zjednoczeni Granica 0:6