Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow The Inception Team
442 433 Tactiek młodzi
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Andreiescu met een snelle inworp. Gallazza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeligmanas. Zeligmanas krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft de bal voor. Koša rent richting de bal. Koša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 1:0

4e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish speelt de bal door. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ... Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tramwaj krakow - The Inception Team 1:1

5e minuut.
Ruszczyc geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Późniak stond buitenspel. Chmiel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bryła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagoppo met een snelle inworp. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capote geeft de bal voor. Buitenspel voor Koša. Goede buitenspelval van de verdediging. Zeligmanas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. Patriak bokst de bal weg. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel. De bal raakt de paal. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 1:2

17e minuut.
Fagoppo rent richting de bal. Fagoppo passt de bal in één keer door. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews schiet op doel. Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 1:3

24e minuut.
Bryła onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Połącarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fagoppo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matthews is nu in balbezit. Matthews geeft de bal voor. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Furkó heeft problemen om de bal te vangen. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša passt de bal met de wreef. Furkó rent richting de bal. Furkó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 2:3

32e minuut.
Purcărea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bryła kopt de bal weg. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

34e minuut.
Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza passt de bal zonder na te denken. Koša rent richting de bal. Koša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tramwaj krakow - The Inception Team 3:3

35e minuut.
Bajski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreiescu met een snelle inworp. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bryła passt de bal zonder na te denken. Szarmach speelt de bal door. Daar is Furkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 4:3

41e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Gallazza rent richting de bal. Gallazza draait met de bal, schiet en ... Stodolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Capote onderschept slim de pass. Dalglish onderschept slim de pass. Dalglish met een sublieme pass. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 50%, The Inception Team 50%.
tramwaj krakow - The Inception Team 4:3

54e minuut.
Ruszczyc geeft een lange en hoge pass. Bajski onderschept slim de pass. Furkó rent richting de bal. Późniak rent richting de bal. Późniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bajski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Koša de bal onder controle te krijgen. Furkó kopt de bal weg. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas speelt de bal door. Lisiecki geeft een hoge lob. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Capote rent richting de bal. Capote geeft een hoge lob. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 5:3

65e minuut.
Toscano passt de bal met de wreef. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach passt de bal zonder na te denken. Furkó rent richting de bal. Furkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 6:3

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomes da Silva komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Andreiescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Połącarz. Andreiescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Późniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koša springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - The Inception Team 7:3

75e minuut.
Chmiel neemt vlug de vrije trap. Matthews kopt de bal weg. Klungelig pakt Bryła de bal. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. Patriak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Toscano de bal. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ... Patriak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Miller kopt de bal weg. Klungelig pakt Matthews de bal. Matthews passt de bal zonder na te denken. Fagoppo rent richting de bal. Fagoppo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozanecki komt het veld opgelopen. Żuk komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gomes da Silva passt de bal zonder na te denken. Ruszczyc is nu in balbezit. Ruszczyc geeft een hoge lob. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 45%, The Inception Team 55%.
tramwaj krakow - The Inception Team 7:3