Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow Liverpooool
442 433 Tactiek Mondo
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Bryła onderschept slim de pass. Bryła geeft de bal voor. Daar is Cavuoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rebouças kopt de bal weg. Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruszczyc. Ruszczyc krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een hoge lob. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Ruszczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dluhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Dluhoš met een sublieme pass. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek draait met de bal, schiet en ... Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
bin Ali Mat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Capote krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gallazza is nu in balbezit. Filyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak verovert de bal door een tackle van achteren. Późniak geeft een hoge lob. Koša kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ruszczyc met een sublieme pass. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach passt de bal in één keer door. Furkó is nu in balbezit. Furkó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 41%, Liverpooool 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tramwaj krakow - Liverpooool 0:0

50e minuut.
Ludwikowski met de inworp. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner passt de bal in één keer door. Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Szarmach rent richting de bal. Szarmach met een sublieme pass. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó draait met de bal, schiet en ... Dewarrat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Liverpooool 1:0

65e minuut.
Ruszczyc geeft een hoge lob. Inworp. Dluhoš met een snelle inworp. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tramwaj krakow - Liverpooool 1:1

71e minuut.
Cavuoto probeert naar een medespeler te passen. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza geeft een lange en hoge pass. Koša is nu in balbezit. Koša schiet op doel. Dewarrat bokst de bal weg. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna geeft de bal voor. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak geeft een hoge lob. Dewarrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koša rent richting de bal. Koša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Liverpooool 2:1

76e minuut.
Inworp. Toscano komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomes da Silva komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Wichowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Gallazza de bal. Gallazza passt de bal met de wreef. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša schiet op doel. Dewarrat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Liverpooool 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 31%, Liverpooool 69%.
tramwaj krakow - Liverpooool 3:1