Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Granica PGR Osiedle
proba Tactiek NEW
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
48.3 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Brasileiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delgado komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Chivulete rent richting de bal. Chivulete passt de bal zonder na te denken. Allemane is nu in balbezit. Majewski onderschept slim de pass. Majewski schiet op doel. Robin bokst de bal weg.

21e minuut.
Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căpraru passt de bal in één keer door. Majewski is nu in balbezit. Majewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Chivulete speelt de bal door. Lugüercio is nu in balbezit. Lugüercio speelt de bal door. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Preziosi trapt de bal weg. Hamzaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuzmanic de bal. Kuzmanic haalt uit met een fantastische trap. Preziosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chivulete verovert de bal door een tackle van achteren. Chivulete geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugüercio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spurna geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzmanic springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - PGR Osiedle 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 50%, PGR Osiedle 50%.
Zjednoczeni Granica - PGR Osiedle 0:1

51e minuut.
Spurna speelt de bal door. Bytnowicz is nu in balbezit. Ryadkov onderschept slim de pass. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Spurna speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robin trapt de bal weg van het doel. Lugüercio kopt de bal weg. Payer rent richting de bal. Payer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - PGR Osiedle 0:2

65e minuut.
Lugüercio probeert naar een medespeler te passen. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryadkov begaat een overtreding. Ryadkov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Codrescu passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een lange en hoge pass. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Spurna met een sublieme pass. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz passt de bal zonder na te denken. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel. Preziosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Hamzaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Dimitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Robin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - PGR Osiedle 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 48%, PGR Osiedle 52%.
Zjednoczeni Granica - PGR Osiedle 1:2