Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGR Osiedle Zjednoczeni Granica
NEW Tactiek proba
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 50.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Căpraru rent richting de bal. Foletti onderschept slim de pass. Foletti geeft een lange en hoge pass. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... Preziosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski passt de bal zonder na te denken. Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti geeft een hoge lob. Wlazło maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru met een sublieme pass. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Zjednoczeni Granica 0:1

11e minuut.
Fechner onderschept slim de pass. Hamzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hamzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamzaj geeft een lange en hoge pass. Bosman krijgt zijn hoofd ertegen. Robin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Căpraru met een sublieme pass. Hamzaj is nu in balbezit. Hamzaj geeft een hoge lob. Codrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Zjednoczeni Granica 0:2

32e minuut.
Chivulete geeft een hoge lob. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Lugüercio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lugüercio krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Geisz passt de bal met de wreef. Hamzaj rent richting de bal. Hamzaj passt de bal zonder na te denken. Bosman rent richting de bal. Bosman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - Zjednoczeni Granica 0:3

38e minuut.
Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski passt de bal zonder na te denken. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lugüercio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ryadkov de bal. Ryadkov passt de bal zonder na te denken. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 55%, Zjednoczeni Granica 45%.
PGR Osiedle - Zjednoczeni Granica 0:3

59e minuut.
Foletti probeert naar een medespeler te passen. Stuchlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý geeft een hoge lob. Lugüercio heeft problemen om de bal te vangen. Lugüercio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collazo. Collazo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Foletti kopt de bal weg. Brasileiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugüercio. Lugüercio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 48%, Zjednoczeni Granica 52%.
PGR Osiedle - Zjednoczeni Granica 0:3